עבור לתוכן

שדרוג כרטיס המסך המזדקן שלי (תקציב של 1500+/-)

Featured Replies

פורסם

אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד.

תודה :)

פורסם

HD5850 - ללא תחרות בטווח המחירים הזה.

פורסם
  • מחבר

HD5850 - ללא תחרות בטווח המחירים הזה.

תודה, שאלה נוספת היא האם ספק הכוח ולוח האם מתאימים לכרטיס הזה? והאם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים?

פורסם

מספיקים בהחלט.

לא יודע לגבי יצרנים שונים - לאחרונה נתקלתי בכמה סקירות המראות שגיגבייט מוציאה בעיקביות כרטיסים קרירים ושקטים יותר ביחס למתחרים, אבל אל תתפוס אותי במילה. אלא אם יש גוף קירור ספציפי מיוחד, לרוב ההבדלים לא גדולים.

פורסם
  • מחבר

מספיקים בהחלט.

לא יודע לגבי יצרנים שונים - לאחרונה נתקלתי בכמה סקירות המראות שגיגבייט מוציאה בעיקביות כרטיסים קרירים ושקטים יותר ביחס למתחרים, אבל אל תתפוס אותי במילה. אלא אם יש גוף קירור ספציפי מיוחד, לרוב ההבדלים לא גדולים.

דווקא קראתי ביקורות נלהבות במיוחד לגבי הכרטיס של ASUS, אומרים שיכולות הOC שלו מרשימות במיוחד.

פורסם

יכול מאוד להיות - לא יודע.

פורסם

יכולות האוברקלוק של כלל כרטיסי HD5850 דיי דומות באמת שאין טעם לשלם את ה100-150 שקל האלה יותר בשביל אסוס.

באופן כללי הכרטיס הזה הוא חיית האוברקלוק הגדולה ביותר שפגשתי.

פורסם

עוד אופציה היא להמתין ל-gtx470 שכבר עבר השקת נייר, לא יודע כמה הוא יעלה בארץ אבל מחירי ההשקה שלו ב-newegg כבר

עומדים על 1,312ש"ח. גם אני שבעתי מ 8800gt וזה כנראה מה שאעשה, אם יגזימו עם המחירים בארץ אני יעשה הערכה מחדש.

פורסם
  • מחבר

עוד אופציה היא להמתין ל-gtx470 שכבר עבר השקת נייר, לא יודע כמה הוא יעלה בארץ אבל מחירי ההשקה שלו ב-newegg כבר

עומדים על 1,312ש"ח. גם אני שבעתי מ 8800gt וזה כנראה מה שאעשה, אם יגזימו עם המחירים בארץ אני יעשה הערכה מחדש.

הבעיה היא שכאן בארץ לפחות בהתחלה יקחו עבורם מחיר מופקע של יותר מ1700, 1800 שקל. השאלה היא אם הוא באמת חזק בצורה משמעותית מה5850.

פורסם

יש ביקורות שמראות שיש לו עדיפות ויש כאלה שמראים דיי תיקו...

אם אתה לא לחוץ תחכה... המחירים לא יעלו :)

פורסם

כרגע עולה כמעט 2000 שקל, לא משתלם בעליל.

פורסם

בהתחשב בביצועים ( שדיי צמודים ל 5850 ) צריכת חשמל / חום / רעש הוא יהיה בחירה קשה מול 5850 אפילו באותו המחיר.

פורסם

בוא נאמר שהוא לא נופל מה-5850 אבל כן מסוגל לפתוח פערים מכובדים עם תלות ביישום. (יתרון בולט בטסלציה\DX11, ו-GPGPU בכלליות)

יש עוד פוטנציאל עם עדכוני דריבר. 2000ש"ח כפי שפורסם בחנות pandas בהחלט לא שווה ביחס לעלותו של 5850 פה בארץ.

ובכל זאת, מדובר בחנות הראשונה עם הדגם הבודד. אפשר להמתין עוד קצת, הזמן הקרוב יכריע אם תהיה מלחמת מחירים או שהמצב ישאר סטטי.

יהיו דגמים עם קירור צד שלישי כך שמעבר להפרשי צריכת חשמל (ומחיר?) הוא בבירור כרטיס טוב יותר מ 5850.

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא לא יותר טוב, אבל ההפרשים הגדולים בצריכת החשמל ובמחיר נותנים עדיפות מכרעת ל5850..

מה גם שה5850 לפי איך שזה נראה עכשיו וגם מקודם הוא חיית אוברקלוק לעומת ה470 שהרבה פחות ממנו(כרטיס 5850 ממוצע מגיע ל900/1200 עם הוספת מתח קטנה ועדיין נשאר קריר ולוקח פחות חשמל מאשר GTX470)

עוד דבר זה שעם צריכת החשמל של ה5850(160~ W במאמץ לעומת 230~ W) תוכלו לקנות באותו מחיר(נניח 1800 שקל אחרי הורדת מחירים)

5850+9600GSO/9600GT ובעצם לנטרל את הPHYSX והCUDA...

בכל מקרה, יש המון אופציות, ציפינו ליותר וכרגע המחירים בשמיים(לפחות בישראל)

פורסם

בוא נאמר שהוא לא נופל מה-5850 אבל כן מסוגל לפתוח פערים מכובדים עם תלות ביישום. (יתרון בולט בטסלציה\DX11, ו-GPGPU בכלליות)

יש עוד פוטנציאל עם עדכוני דריבר. 2000ש"ח כפי שפורסם בחנות pandas בהחלט לא שווה ביחס לעלותו של 5850 פה בארץ.

ובכל זאת, מדובר בחנות הראשונה עם הדגם הבודד. אפשר להמתין עוד קצת, הזמן הקרוב יכריע אם תהיה מלחמת מחירים או שהמצב ישאר סטטי.

יהיו דגמים עם קירור צד שלישי כך שמעבר להפרשי צריכת חשמל (ומחיר?) הוא בבירור כרטיס טוב יותר מ 5850.

צודק בעיניין הדרייברים, כאן ניתן רק לחכות ולראות...

בקשר ל DX11, ראינו בנצ' סנטטי שלא נותן שום דבר, ו METRO שפועל גרוע על כרטיסי ATI בן השאר בגלל הפיזיקס, ולא דווקא בגלל הטסלציה...

שהכרטיס יגיע כולם יהיו יותר חכמים, במחיר כרגע הוא לא יותר משם יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים