פורסם 2010 במרץ 2715 שנים אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מחבר לי זה נראה שרק מהשרת הספציפי קיבלת את הבאן, אבל יכול להיות שאני טועה.אתה צודק,לשרתים אחרים אני יכול גם עם PUNKBUSTER.אבל למה קיבלתי את זה?לא עשיתי כלום ופתאום קיבלתי...
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים אתה זה שהתחיל לדבר אם האדמין על להביא באן למוסלמי המגעיל? אני לא חושב שזה הוא.אבל למה באמת האדמין לא נותן לכל שחקני =GAZA= באן
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים דבר ראשון יש דיון מספיק לפתוח נושאים של BC2 הכל כולל הכל מרוכז שםדבר שני שים לינק\תמונה מקוטנתדבר שלישי קיבלת באן רק מהשרת, לא מכל שאר השרתיםדבר רביעי מה אתה רוצה שנעשה?
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים מחבר דבר ראשון יש דיון מספיק לפתוח נושאים של BC2 הכל כולל הכל מרוכז שםדבר שני שים לינק\תמונה מקוטנתדבר שלישי קיבלת באן רק מהשרת, לא מכל שאר השרתיםדבר רביעי מה אתה רוצה שנעשה?אבל למה קילתי באן?לא קיללת שום ערבי.אני רוצה שתורידו לי את הבאן.זה למה פתחתי את האשכול...
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים למה לא שלחת הודעה פרטית לאלפא או רשמת על זה בנושא הייעודי לשרת?אם אכן מה שאתה אומר נכון ולא הבעת דיעות גזעניות אני מאמין שהכל יהיה בסדראם לא...
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454146.0**על משתמשים אשר חווים ניתוק מהשרת מיד עם ההתחברות ומופיעה להם הודעת שגיאה הקשורה ל PunkBuster (או PB) לעדכן את גירסת ה PunkBuster של המשחק שברשותם, באמצעות שימוש בתוכנת PBSetup, הוספת המשחק Battlefield : Bad Company 2 לרשימת התוכנה וווידוא שהמיקום של קובץ ההפעלה של המשחק בשדה ה "Game Path", תואם למיקום האמיתי שלו על-גבי הכונן הקשיח. אצלי התוכנה סרבה לזהות את המיקום של קובץ ההפעלה של המשחק באופן אוטומאטי, לכן נאלצתי להגדיר לה אותו באופן ידני.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים הבאן במקרה שלך אורן, ניתן למס' שעות ומוסר אוטומאטית - לא מדובר בבאן קבוע ובטח שלא גלובלי. עם הבעיטה עצמה גם מוצגת הסיבה לבעיטה, חשוב לשים לב לזה. בנסיונות התחברות נוספים כל עוד הבאן בתוקף, הסיבה איננה מוצגת עוד מסיבה כלשהי שאינה בשליטתי. למען הסר ספק, כל באן שניתן למשתמש על מילות גנאי כלפי משתמש אחר או כל סממן אחר של התנהגות לא נאותה (כמו שהיה במקרה שלך אורן, אולי לא שמת לב) הינו מקומי ורלוונטי לסרבר של HW בלבד, הוא לא ישפיע על שרתים אחרים. אני לא מחלק באנים סתם ככה בשביל הכיף (למרות שזה יכול היה להיות נחמד, אבל גם היה משאיר אותי בלי שחקנים בסופו של דבר). באשר לאדון jdl1, אתה יותר ממוזמן לחפש לך שרת אחר ורצוי שתעבוד קצת על "דרך הארץ" שלך, זה אולי יימנע העפה שלך גם בשרתים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.