עבור לתוכן

צריך המלצה לתוכנת גיבוי אוטומטית - עדיף חינמית

Featured Replies

פורסם

משהו פשוט להפעלה שאני אוכל לעשות בזה שיגבה פעם בכמה ימים תיקיה מסוימת (לא את כל המחיצה/כונן)

פורסם

לא חסרות תוכנות מהסוג הזה. אחת שהיה לי ניסיון מאוד חיובי איתה היא Cobian Backup.

אפשר גם לשקול שימוש בסקריפט פשוט שיסנכרן/יעתיק את התיקייה ליעד הגיבוי. את הסקריפט תוכל להפעיל ידנית או לתזמן אותו דרך מתזמן המשמיות (Task Scheduler) של מערכת ההפעלה.

אם אתה מעדיף סנכרון על פני גיבוי (במובן של יצירת קובצי ZIP אינקרימנטליים/דיפרנציאליים) תוכל להשתמש גם בתוכנות SynBack ואפילו בכלי של Microsoft שנקרא SyncToy

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה את מה שהבאת.

ומה שאני צריך זה לא שישמור לי בקבצי זיפ אלא חומר חדש שהגיע לתיקיה מסוימת יעבור לכונן אחר לשם גיבוי

פורסם

אז למעשה, אם הבנתי נכון, אתה מחפש פתרון לסנכרון. כלומר, ליצור תמונת מראה של תיקייה A בתיקייה B. ככה שכל מה שיתווסף ו/או ימחק מתיקייה A יתווסף ו/או ימחק גם מתיקייה B.

אפשר לעשות את זה עם סקריפט ואפשר בעזרת שתי התוכנות לסנכרון שציינתי (ויש גם עוד די הרבה נוספות, עוד אחת שנזכרתי בה היא http://allwaysync.com).

פורסם
  • מחבר

אכן זה מה שאני מחפש

מה שהבאת פה נראה לי שזה מתאים ל - 64 ביט ואני צריך ל - 32

פורסם

כל התוכנות האלה פועלות בלי שום בעיה בסביבת 32 סיביות. לאיזו מהן התכוונת?

פורסם

אני משתמש ב SYNCTOY של מיקרוסופט.

חינמי ועושה את העבודה.

פורסם

בחלקו התחתון של עמוד האינטרנט, במקום בו יש לך אפשרות לבחור את הגרסה להורדה, תבחר בגרסה SyncToySetupPackage_v21_x86.exe.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים