עבור לתוכן

תקלה:המחשב מראה מסך שחור מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר.

אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3

בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V

אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד

לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות

אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה

פורסם

יתכן שהספק הישן שרף חלק מהדברים האחרים במחשב או שמשהוא זז והתנתק כשהחלפת את הספק

תפתח את המחשב ותנקה אותו טוב מאבק אם אוויר בלחץ גבוה

תסתכל אל כל הלוחות - במיוחד הלוח הראשי והכרטיס מסך - אם יש רכיבים שרופים או קבלים שהראש שלהם מנופח

1001022gg8.th.jpg

תוציא את כרטיסי הזיכרון ותכניס מחדש. אם יש יותר מאחד אז תכניס בחזרה אחד בלבד ולא את כולם. תנסה אחד אחר ו / או בחיבור זיכרון אחר של הלוח

תוציא ותכניס את הכרטיס מסך. אם יש בלוח כרטיס מסך מובנה תנסה אותו בלי להכניס כרטיס מסך אחר

תוודא שהספק מחובר נכון ללוח - במיוחד חיבור קטן של 4 חוטים שחור צהוב

תנתק את כל הכוננים מהלוח ומהספק ותעלה את המחשב בלי

המחשב שלך הוא סלרון (של פנטיום 4) ולא פנטיום סלרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה הרחבה הזו אני אנסה כל מה שאמרת בעוד מספר ימים כשאחזור

מקווה שזה יעבוד =]

שוב תודה רבה

ושהיה חג שמח

פורסם
  • מחבר

שלום

יתכן שהספק הישן שרף חלק מהדברים האחרים במחשב או שמשהוא זז והתנתק כשהחלפת את הספק

תפתח את המחשב ותנקה אותו טוב מאבק אם אוויר בלחץ גבוה

תסתכל אל כל הלוחות - במיוחד הלוח הראשי והכרטיס מסך - אם יש רכיבים שרופים או קבלים שהראש שלהם מנופח

1001022gg8.th.jpg

תוציא את כרטיסי הזיכרון ותכניס מחדש. אם יש יותר מאחד אז תכניס בחזרה אחד בלבד ולא את כולם. תנסה אחד אחר ו / או בחיבור זיכרון אחר של הלוח

תוציא ותכניס את הכרטיס מסך. אם יש בלוח כרטיס מסך מובנה תנסה אותו בלי להכניס כרטיס מסך אחר

תוודא שהספק מחובר נכון ללוח - במיוחד חיבור קטן של 4 חוטים שחור צהוב

תנתק את כל הכוננים מהלוח ומהספק ותעלה את המחשב בלי

המחשב שלך הוא סלרון (של פנטיום 4) ולא פנטיום סלרון

[br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 00:50:36

למשתמש 11010010110

או לכל מי שצפה עד עכשיו

אני עשיתי מה שאמרת הוצאת זכרון אחד (RAM)

ואז המחשב עלה והראה לי את הדבר הבא

REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY

מזה אומר?

ומה אני צריך לעשות ??

אשמח לתגובה מכל אחד שיודע ומבין בנושא תודה רבה

פורסם

תזכור באיזה מצב (איזה מהכרטיסי זיכרון היה מחובר לאיזה סלוט) המחשב הצליח להידלק

אל ידיי החלפת כרטיסי הזיכרון אחד אם השני והעברה בסלוטים שונים תנסה למצוא אם הבעיה היא בכרטיס זיכרון מסויים או סלוט מסויים

אם מצאת את הבעיה (או מצאת שילוב שבו כל הכרטיסי זיכרון עובדים - הכי טוב) המחשב עובד. תחבר את הכוננים מחדש ותגדיר בביוס שיעלה מהכונן הרצוי (אם אתה רוצה לפרמט את המחשב תשים USB או CD לפניי הכונן הקשיח)

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה תחבר את הכוננים מחדש ??

ומה הכוונה תגדיר בביוס שיעלה מהכונן הרצוי??

וכן אני רוצה לפרמט והכונן CD לא עובד אני אמור לקבל אותו בשבוע הבא מחבר

ומה הכוונה תשים CD או USB לפני הכונן הקשיח מזה אומר ???

אשמח לתגובה מכל אחד תודה רבה

פורסם

תשתמש בחוברת ההוראות של הלוח + מדריך הרכבת מחשב באינטרנט

מדריך לדוגמא http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1444 (מעניינים אותך עמודים 10 11 12 אבל מומלץ שתעבור אל כל המדריך כדיי לקבל יותר ידע כללי)

תחבר את הכוננים לחיבורים המתאימים בלוח ובספק הכוח. בכונן IDE תשים לב לג'אמפר (יש הוראות בחוברת של הלוח וציור איך מחברים אל הכונן עצמו)

תגדיר בביוס - לאחר הפעלת המחשב תיכנס ל cmos setup. בתוכו advanced או startup. תהיה שם רשימה של כוננים והסדר שבו המחשב מעלה מהם מערכות הפעלה. אם אתה רוצה לפרמט את המחשב מערכת ההפעלה של ההתקנה אמורה לעלות לפניי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב. אם למשל אתה מתקין מ usb אז ה usb אמור להופיע ברשימה לפניי הכונן הקשיח

פורסם
  • מחבר

קראתי את התגובה שלך תודה רבה על כל העזרה וההשקעה

הבנתי שאני צריך להיכנס לדוס במחשב בשביל להגדיר סדר כדוגמא כדי להפעיל את הCD ולפרמט אני צריך שהCD יהיה ראשון ואחריו הכונן הקשיח זה מובן לי

אבל לא הבנתי מזה אומר גאמפר ??

וIDE זה הכבל העבה האפור זה הבנתי ואני יודע מזה כבל כוח וכבל מידע

אגב הכל במחשב כבר מורכב כמו שהוא בא מהחנות כל החיבורים מדויקים אחבר אותו וזה יעבוד נכון?

פורסם

ג'אמפר - חלק קטן מפלסטיק (אם חיבור מתכתי בפנים) שמלבישים אל עמודים בתוך חיבור חשמלי של דיסק קשיח / כונן CD. הג'אמפר מחבר ביניהם את 2 החיבורים שאליהם אתה שם אותו. מבחינת הדיסק למקום שבו אתה שם אותו יש משמעות של תפקיד הדיסק בחיבור ה IDE של הלוח (בכבל)

תבדוק בעמודים 10 - 12 של המדריך שהבאתי יש הדגמה ותמונות

בכל כבל IDE יכולים להיות 1 או 2 כוננים

במקרה של כונן אחד (בקצה הכבל) התפקיד שלו הוא master single. בחלק מהכוננים החיבור של הג'אמפר זהה לתפקיד master ובחלק יש צורת חיבור מיוחדת ל master single. ברוב הכוננים של WD (גם אם לא כתוב אל הכונן) מצב master single זה ללא ג'אמפר בכלל

במקרה של 2 כוננים (בקצה ובאמצע הכבל) אחד מהם חייב להיות master (לא single) ואחד slave. אם אחד מהכוננים הוא הדיסק הקשיח שבו מותקנת מערכת ההפעלה הוא אמור להיות master ורצוי גם שיהיה מחובר ל IDE1 בלוח (בדרך כלל החיבור הכחול)

אל הדיסק מצוייר איך לחבר את הג'אמפר במצבים שונים

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלחתי לעכל את מה שרשמת אני יבדוק את זה ביום ראשון ואחזור עם תשובות ושאלות תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים