עבור לתוכן

התנתקויות משרתים בBad Company 2, אשמת בזק?

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין.

ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה.

לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954

גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט.

בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד.

אני לא יודע אם זה קשור, אבל בנוסף לניתוקים מבאטלפילד אני מקבל בערך כ30-50 ניתוקים ביום מהאינרנט בשעות לא מוגדרות, בלי סיבה נראית לעין.. שיחה לבזק הסתכמה בזה שהראוטר שלי נכנס ללופ ניתוקים כי הוא "מהיר מדי" (ניסוח שלהם). אולי הראוטר שלי הבחין באיבוד תקשורת של שניה שבדרך כלל לא גורמת לניתוק ובגלל זה הבעיה בבאטלפילד?

מישהו יכול לגבות את הטענה שלי שבזק גורמת לניתוקים בבאטלפילד? יש משהו לעשות בנידון?

הרי כל פניה אליהם תסתכם ב"זה בעיה במשחק" "נשים אותך על מעכב" ועוד שלל שטויות שכתוב להם בספר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים