עבור לתוכן

עזרה| להעביר קבצים גדולים בין 2 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי שאלה ואני בטוח שתוכלו לעזור לי.

קניתי מחשב HTPC חדש. אין לי בבית רשמת אלחוטית...

אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי במחשב הפרטי שלי (600GB סרטים) לHTPC. ואין לי מושג איך.

לצרוב? הסרטים בכלל לא נכנסים לדיסק DVD. USB? סתם המון זמן.

אם היתה לי רשת אלחוטית היה הרבה יותר קל. אבל אין.

אז איזה דרכים יש לי?

תודה:)

פורסם

שולף את הקשיח מהHTPC ומחבר למחשב הראשי, הכי מהיר שרק אפשר

פורסם

+1

להעביר 600GB ברשת אלחוטית יהיה מאוד מאוד מאוד ארוך... ואין ממש טעם שיש פתרון הרבה יותר פשוט

פשוט מאוד:

קנה כבל רשת מוצלב CAT5E כגון: (ממה שהבנתי אתה רק רוצה להעביר נתונים ולא ליצר רשת ביתית, תקן אותי אם אני טועה) :

http://ultrapro.co.il/categories/22160/?sortby=price&gclid=CNDBorLd1qACFQU9ZgodZyMttA

מדריך:

http://www.netcheif.com/Articles/CrossCon/CrossCon.htm

פורסם

ממש אין צורך לחפש כבל מוצלב.

היום 99% מהNICים שמגיעים בלוחות אם כבר עם auto media sensing בדומה לסוויטצ'.

עשיתי דבר דומה עם הHTPב שלי שפשוט יושב 2 מטר מהמחשב שכל המדיה היתה עליו.

בחיבור gigabit ethernet תוכל להגיע למשהו כמו ~69 מגהבייט לשנייה בגלל מגבלות של דיסק קשיח ופרוטוקול SMB (זה גם כאשר jumbo frames מאופשר).

פורסם
  • מחבר

היה לי בבית כבל רשת כזה..

ניסתי את המדריך והלכתי לפי השלבים כבר פעמיים ולא הצלחתי בכלל ואין לי מושג למה... אז כבר התייאשתי מזה. :facepalm:

איזה עוד אפשרויות יש לי?

multicore... מה בדיוק עשית? חח ואיך?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

ממילא אתה חייב דיסק נייד כדי להעביר סרטים מהמחשב שלך ל-HTPC

תקנה אחד בגודל 100-150 ותשתמש בו גם לפעילות היומיומית

אני קניתי סמסונג S1 בגודל 120, מעל ומעבר למה שצריך.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות את זה ... אבל זה יקח לי ימים להעביר את כל הסרטים.

אין דרכים קצת יותר יעילות? ושיהיו פשוטות לפחות כמו זו? חח

פורסם

כמו שאמרו מקודם, הדרך הכי יעילה זה לקחת את מחשב HTPC להציב ליד המחשב שלך ולחבר את הכבל SATA שלו ללוח האם של המחשב שלך ולהעביר.

תדאג גם שהדיסק יקבל מתח חשמל.

פורסם
  • מחבר

ואיך עושים את זה...? יש מדריך? :silly:

פורסם

בשביל זה הצעתי לך, בלי להסתבך לקחת דיסק נייד שמתחבר דרך שקע USB ולהעביר בעזרתו את הקבצים.

פורסם

בהנחה ששני כרטיסי הרשת שלך הם Gbit LAN זו הדרך הפשוטה ביותר. קצב ההעברה נע בין 70ל80 MB לשניה (בהנחה שההרדיסקים

מספיק מהירים). להשתמש בהרדדיסק USB יקח המון זמן ולפרק אחד כבר כתבת שאתה לא יודע. אגב, חלק מתקן הGbit LAN הוא AUTO MDI/X

או בעברית - אפשר להשתמש גם בכבל ישר וגם במוצלב.

פורסם

מה איכפת הזמן שלוקח להעביר לדיסק USB

אתה שם לו משימת העתקה ועוזב אותו לנפשו

לא מפריע בפעילות השוטפת וגם אפשר להשאיר כמשימה ללילה.

לדעתי למי שלא מתמצא זו הדרך המועדפת.

פורסם

אני לא מבין במה אפשר להסתבך בכלל... ::)

פשוט חיבורתי את הכבל לממשק ethernet השני שיש לי בלוח אם ועשיתי גישור עם הממשק הראשון כדי של HTPC תהיה גישה לאינטרנט דרך המחשב ה"ראשי" כ gateway.

ברגע שהמחשבים היו מחוברים ובאותו workgroup זה שניות ספורות להקים שיתוף עם השיטה החדשה של homegroup שיש ב7.

באמת שכל התליך לוקח לא יותר מחמש דקות כולל כל ההגדרות.

פורסם
  • מחבר

בהנחה ששני כרטיסי הרשת שלך הם Gbit LAN זו הדרך הפשוטה ביותר. קצב ההעברה נע בין 70ל80 MB לשניה (בהנחה שההרדיסקים

מספיק מהירים). להשתמש בהרדדיסק USB יקח המון זמן ולפרק אחד כבר כתבת שאתה לא יודע. אגב, חלק מתקן הGbit LAN הוא AUTO MDI/X

או בעברית - אפשר להשתמש גם בכבל ישר וגם במוצלב.

אני מקווה שכרטיסי הרשת שלי כאלה.. נראה לי שכן.

בלוח אם בHTPC הוא ga-ma785m-us2h ובPC שלי ga-ma770-ud3

באמת להעביר לדיסק קשיח נייד יהיה מאוד פשוט אבל מאוד איטי... אני באמת מחפש דרך מהירה יותר.

הכרטיסי רשת בלוחות מהסוג המתאים? אם כן מה עושים?

אני לא מבין במה אפשר להסתבך בכלל... ::)

פשוט חיבורתי את הכבל לממשק ethernet השני שיש לי בלוח אם ועשיתי גישור עם הממשק הראשון כדי של HTPC תהיה גישה לאינטרנט דרך המחשב ה"ראשי" כ gateway.

ברגע שהמחשבים היו מחוברים ובאותו workgroup זה שניות ספורות להקים שיתוף עם השיטה החדשה של homegroup שיש ב7.

באמת שכל התליך לוקח לא יותר מחמש דקות כולל כל ההגדרות.

אתה גורם לזה להשמע פשוט ואני מרגיש מפגר... ;) אבל בכל זאת הצלחתי להסתבך.

לא יצא לי... גם אין שם (במדריך שהביאו לי) מה עושים עם WINDOWS 7... (בPC שלי יש W7 64BIT ובHTPC W7 32BIT - אם זה משנה משהו בכלל).

פורסם

זה בדיוק העניין שאתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד ובטח שלא צריך שום מדריכים (תפעיל קצת את השכל).

ברגע שאתה מחבר שני ממשקי רשת ללא גישור הם יקבלו כתובת APIPA כי אין שרת DHCP ויוכלו לתקשר ביניהם ככה (בכל זאת מערכת ההפעלה וSMB מחייבים כתובת רשת בשכבה 3).

אחרי שהם חוברו זה רק עניין של הגדרת Homegroup שלוקחת שניות וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים