עבור לתוכן

ספק ל3870X2

Featured Replies

פורסם

אני מקבל מאחי את ה3870X2 שלו, ויש לי 2 ספקים בבית:

Thermaltake TR2 Power 430W

Enermax Noisetaker 420W

האם אחד מהם יחזיק את הכרטיס הנ"ל עם המפרט שבצד?

ואם לא אז אבקש את המלצתכם לספק עד 400 ש"ח (תיתכן חריגה אם הספק יעמוד בדרישותי):

1)שקט!

2)חסכוני (במידת האפשר)

3)מודולרי

בנוסף, יש ברשותי מארז NZXT HUSH, האם הכרטיס נכנס בתוכו?

אודה להתייחסותכם :xyxthumbs:

פורסם

הייתי מוכר את ה3870X2 ואת ה8800GTS וקונה 5770 וכך תוכל לשאר עם הספק שלך :xyxthumbs:

פורסם

^^^ עקרונית עדיף באמת למכור, אלא יש בעיה קלה בתוכנית שלך:

בשביל להפוך את הצרה שנקראית 3870X2 למשתלמת המחיר צריך להיות ממש נמוך.

ולא, שני הספקים הנ"ל לא טובים בשביל המשימה, כאשר הTR2 סביר שבכלל לא יאתחל, הENERMAX יהיה ממש גבולי בשביל המשימה.

הSS500ET יעמוד בזה בכבוד, אבל זה באמת די חסר פואנטה כאשר 5770 ייתן הרבה יותר ביצועים עם הספק הנוכחי. ובמחיר של 830 ש"ח בערך זה בהחלט כיוון חכם יותר.

פורסם
  • מחבר

חכם יותר? יכול להיות, אבל זה הרבה כאב ראש לתמחר אותם בצורה שלא אפסיד כסף ולמצוא קונה לשניהם.

בנוסף אני מרוצה מה8800,שמריץ לי את הכל בצורה חלקה אז אני לא רואה טעם בלקנות כרטיס חדש (אני משתמש במסך של 1280*1024).

אם נתחשב בדברים הר"מ, האם יש המלצה בכל זאת לספק טוב שעומד בדרישות?

פורסם

רשמתי, הSS500ET יעשה את העבודה.

אני מסכים עם מה שאמרת לגבי מכירת הכרטיסים הקיימים אין ספק שזה לא ייצא משתלם כלכלית. מבחינת ביצועים לעומת זאת, זה יכול להשתלם בהחלט. האם יש לך מה לעשות עם כרטיס שלא יושב במערכת שלך?

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הדגם הזה, של איזו חברה הדגם הזה? אתה יכול לתת קישור?

ובקשר לכרטיס, זה תמיד טוב שיש כרטיס ספייר, במידה ואחד מתקלקל...

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הספק שציינת, אמנם אחריי שקראתי באתר של ATI הבנתי שהם ממליצים על ספק של 550W לפחות, האם בכל זאת אתם ממליצים על הספק הר"מ? (שימו לב כי מדובר בכרטיס כפול הליבה!)

במידה והתשובה על השאלה הקודמת היא כן, ראיתי שיש ספק דומה של אותה החברה, אך עם זאת מודולרי, בתוספ תמחיר של 60 ש"ח, האם לא שווה להוסיף ע"מ לקבל מודולריות?

(M12II-500)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים