עבור לתוכן

NAS מול מארז חיצוני וסטרימר

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מתבלט בין שתי אפשרויות של מה לקנות ואודה לעצה :

אני מחפש דרך זולה ומשתלמת לצרכים הבאים : יש לי כרגע HTPC עם כונן של טרה וכונן של 0.5 טרה , אני לא משתמש בשום דבר מיכולות ה HTPC פרט למדיה ולכן אני מעוניין למכור אותו ולעבור לסטרימר (בזמנו חשבתי שאשתמש בו לפיפ"א וכו אבל זה לא ממש יוצא) , בנוסף ל HTPC יש לי עוד לפטופ ומחשב שולחני ולעתים כל השלושה בשימוש כאשר ה HTPC מנגן ושני אנשים עובדים על המחשבים ולכן אני מעוניין לשים את כל המדייה וקבצי עבודה במקום אחד שיהיו נגישים לכולם בו זמנית .

לפי מה שאני מבין אין אפשרות כיום לעשות סטרים יציב ואיכותי של 1080P ולכן מה שלא אקנה (בהנחה שאני לא מרים רשת LAN ביתית) צריך לשבת ליד הטלוויזיה בדקתי וראיתי שיש לי שתי אפשרויות :

1. NAS בסגנון של DLINK DNS323 וא סטרימר קוי כמו WD TV

2. מארז חיצוני לדיסקים וסטרימר אלחוטי שישמש כשרת קבצים

המחשבים בבית הם MAC ו XP ולא מעניין אותי גיבוי RAID אלא רק שמירה והגשת קבצים , האם הביטטורנט ב DNS323 הוא פונקציונלי (יכול להוריד ולהגיש בו זמנית) ?

האם ה WD TV LIVE ביחד עם משהו כזה (http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NST-400MX-S2) יכול לספק את הצרכים שלי ?

איך מתבצעת העלאת הקבצים לדיסק מהמחשב באפשרות השנייה ? דרך איזה פרוטוקול ? האם יש משהו שגם MAC וגם XP יודעים לעבוד איתו ?

האם יש איזושהי בעיה עם שני דיסקים בנפחים שונים באחת מהאפשרויות ?

מכוון שבכל מקרה גם אם אלך על האפשרות הראשונה החיבור לנגן שמחובר לטלוייזיה יהיה קוי השאלה למעשה איזה יכולות יתן לי NAS למול שימוש בנגן כשרת קבצים

תודה .

פורסם
  • מחבר

אנשים , מה קורה אים פה אף אחד שיכול לעזור ?

האם יש ל WD TV LIVE אפשרות לשרת כשרת DLNA ? ואם לא למי יש אופציה כזו ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים