פורסם 2010 במרץ 2415 שנים מישהו יודע מתי ייצאו כונני SATA3 בנפח 500 GB? כי בינתיים ראיתי שרק Western Digital הוציאו כונני SATA3, וגם הם רק בנפח של 1Tera. זה ממש חשוב לי, כי אני על סף קניית מחשב חדש וצריך לדעת אם לחכות ל SATA3 או לא...
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים אין שום סיבה בעולם לקנות כונן בממשק SATA3 כיום. אתה שואל על לוח אם עם תמיכה?
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים מחבר לא, אני יודע איזה לוח אם תומך אני אקח אם אקח..ולמה אין סיבה לקחת SATA3? לא צריך תמיכה מיוחדת מצד תוכנות הרי, זה ממשק חומרתי נטו, לא?
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים אף כונן לא מגיע למהירות המקסימלית של SATA2 (אבל יש כמה SSDים שמתקרבים) כך שלא יהיה לך הבדל בין תקן זה לSATA3.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים התקן הקודם - אם מדברים על כוננים קשיחים (ולא SSD) - אפילו לא קרוב להיות ממוצה. התקן הראשון עוד מספיק.למה? ככה, כמו שהוציאו את התקן השני כשהתקן הראשון לא היה קרוב לזה. מה שכן- כונני SSD, אבל כפי שנאמר הם מתקרבים לגבול.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים אז למה התקן החדש אם התקן הקודם עדיין לא מוצה?בדיוק בשביל שתקנה דיסק של 500GB במחיר מופקע בגלל שהוא תומך ב-SATA3.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים כדאי רק לציין שתקן הSATA3 תומך אחורה במלואו כך שלא תהיה לך בעיה להמשיך עם ההרדיסק הזה גם בלוחות תומכי SATA3.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים תקרא שוב. סה"כ כתבתי לו שאין לו מה לדאוג לקנות הרדדיסק בתקן SATA2 מבחינת תאימות עתידית.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים לא התכוונתי לחלוק על דעתך, ההודעה שלך היא אכן במקום.אבל מההודעה שלך יכולה להשתמע גישה של "אתה יכול לקנות SATA3 בשקט, מקסימום זה תומך אחורה", רציתי לחדד את הנקודה של "מקסימום תשלם יותר ולא תשתמש במוצר במלואו".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.