עבור לתוכן

חיבור מחשב (ללא כ. רשת אלחוטי) לרשת אלחוטית ב&

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש.

הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל.

עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה...

הראוטר הוא netgear wgr614v9

צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף

אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

הנתב שלך לא תומך ב-WDS וגם לא ב-CLIENT MODE כך שתאלץ לרכוש כרטיס עצמאי -- העלות היא פחות מ-100 שקל.

פורסם
  • מחבר

באסה...

תודה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

הקפצה קטנה עם שינוי נושא (-> חיבור מחשב (ללא כ. רשת אלחוטי) לרשת אלחוטית באמצעות מחשב נייד)

אין לי כרגע אפשרות לרכוש כרטיס רשת, מן הסתם אני יקנה בעתיד הקרוב אחד, אבל לימים הקרובים אני רוצה משהו שיחבר את המחשב לאינטרנט...

אז אם הראוטר לא תומך בזה, נעבור לשלב הבא...

יש לי גם מחשב נייד ואני בטוח שאפשר לסדר משהו כזה דרכו, אשמח לעזרה...

הנייד מריץ WIN 7 והנייח חסר הכרטיס רשת אלחוטי מריץ אובונטו 9.10.

עשיתי BRIDGE NETWORK בין הרשת האלחוטית לרשת הקווית (כשהנייח מחובר לנייד עם כבל רשת) ונראה שהם מחוברים לאותה הרשת, אבל הנייח עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט בעוד שהנייד כן מחובר.

עריכה

טוב הסתדרתי.. הפתרון יותר פשוט ממה שחשבתי.. הפעלתי בהגדרות של הרשת האלחוטית שיתוף אינטרנט בLAN :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים