עבור לתוכן

ביפ רנדומאלי מספיקר הפנימי בזמן שימוש בוינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים :kopfpatsch:

אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא...

אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !)

זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק.

הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר...

מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה...

ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף

אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה חצי שנה... הרכבתי את המחשב בעצמי, והכל עובד פיקס, לא יודע מה קרה..... ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה...... אתם יכולים לראות את המפרט שלי פה בצד.. .אני באמת לא יודע... הבנתי שביפ ארוך וממושך זה אולי בעיה בזכרון, אבל זה רק כשאתר אתה עושה BOOT למחשב, אצלי הסיפור שונה, בבוט אין שום ביפ של ERROR, המחשב עולה כרגיל ופשוט בצורה רנדומלית עשוי להופיע הביפ הזה...

הטמפרטורות תקינות לדעתי... 40 מעלות IDLE, בטחינה של PRIME 95 של סנסור טסט המעבד ב 100 אחוז LOAD הגיע לאיזה 82 מעלות... ה TJMAX הוא 100 מעלות

לא יודע אם זה מסוכן, או לא אבל נראה לי טמפ תקינה בגדול והמחשב אפעם לא מגיע ללוד של פריים

בקיצור חברים, בבקשה אשמח לכל קצה של חוט... אני באמת לא יודע מה לעשות...... ואיך בכלל אפשר לאתר את מקור התקלה ? זה ממש מחרפן אותי !

אפילו עדענתי את הביוס לגרסא האחרונה, אבל עדיין... יש את הביפ המסריח הזה שאין לו כל פשר או הסבר

תודה מראש

פורסם

יש אותו אם אתה נכנס ישר ל CMOS SETUP ונשאר שם ?

יש אותו אם אתה עולה מ USB או CD של מערכת הפעלה אחרת / דיסק התקנה וכו ?

פורסם

תבדוק בעזרת ספק כוח אחר.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי ספק כח אחר, אבל הבנתי ש ENERMAX זה מקסימום אמינות...

אגב, בכללי שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע ביפ ראשוני בכלל, המחשב מתחיל ישר לעלות..

יתכן שאולי הספיקר לא מחובר ? או שבלוחות של ג'יגה בייט הם עולים ללא רעש... אולי הרעש שאני שומע הוא לא מהספיקר בכלל...

פשוט פעם אחת אני שמעתי את הרעש הזה אפילו שהמחשב היה כבוי...

האם זו אינדקציה לכך שזה בהכרח הספק כח ?

פורסם
  • מחבר

יש אותו אם אתה נכנס ישר ל CMOS SETUP ונשאר שם ?

יש אותו אם אתה עולה מ USB או CD של מערכת הפעלה אחרת / דיסק התקנה וכו ?

מה בידיוק לעשות ? פשוט להשאר בביוס ולחכות שיופיע הצליל ? שום הוא מופיע בצורה רנדומאלית, אחת לכמה שעות... אין תבנית קבועה...

פורסם

אם שמעת את הביפ ממחשב כבוי משמע ה- PC SPEAKER זה לא המקור

פורסם

אם שמעת את הביפ ממחשב כבוי משמע ה- PC SPEAKER זה לא המקור

לא בהכרח, במקרים של תנודות מתח חריגות ה-PC SPEAKER יצפצף (תלוי בלוח-האם) כל עוד מוגדר בביוס מתח של 5V STAND-BY.

פורסם
  • מחבר

לא בהכרח, במקרים של תנודות מתח חריגות ה-PC SPEAKER יצפצף (תלוי בלוח-האם) כל עוד מוגדר בביוס מתח של 5V STAND-BY.

יש איזה תוכנה שבודקת עם ספיקר הפנימי מחובר בכלל ? כי כשאני מדליק את המחשב אין שום ביפ הדלקה

פורסם

תפתח את המארז

פורסם

ב windows 95 היית יכול להיכנס ל cmd ולהפעיל את ה pc speaker אם

debug

o 61 ff

ומכבה אם

o 61 0

יכול להיות שעובד ב XP לא בטוח

פורסם

MB manual, pp. 56-57

CPU/SYSTEM/POWER FAN Fail Warning = Disabled ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים אין לי בכלל PC ספיקר במארז, CM690

ככה שמסתבר שזה לא ביפ מהספיקר, ממה אז זה עשוי להיות האם זה רעש מכני רנדומאלי ? איך אני יכול לנתר את זה

עזרה בבקשה :(((

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים