פורסם 2010 במרץ 2315 שנים רכשתי Caviar Black של WD מודל FAEXלא הייתי מודע לנושא של advance format זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי לעשות לו שיכפול עם אף תוכנהגם מסתבר שהדיסק לא נתמך על ידי תכונת AHCI של הביוס ונאלצתי לבטל.בסוף התעצבנתי ופירמטתי אותו באופן מלא ואחר כך התקנתי הכל מחדש.התוצאה הסופית די טובההדיסק הרבה יותר מהיר מה Caviar Black 640 שגם מחובר למערכת.מומלץ אבל לא במחיר הזה.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים אין שום סיבה שהדיסק לא יתמוך בAHCI. כ"כ אני מאמין שהגרסאות החדשות של תוכנות השכפול תומכות בADVANCED FORMAT ושגםהישנות יעבדו (כי הבקר עובד באמולציה של 512 ביט), פשוט תצטרך לעשות ALIGN.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר אני אבדוק את הנושא של ALIGNבכל מקרה התהליך נתקע בשלב ישום ה-ahci של הביוסביטול התכונה בביוס פתר הבעיה, בכל מקרה לא ראיתי שהתכונה תורמת במשהו מעבר לאיטיות בתהליך ה-BOOTהואיל ופירמטתי את הדיסק מחדש ולעומק, מעניין לדעת אם הישום של ADVANCED FORMAT בוצעמדובר על חלונות 7אפשר להוסיף שהדיסק ממש טוב בדברים הקטנים, כל אותם הגישות הקטנות לדיסק.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מאיפה בא לך advanced format בסדרת BLACK אתה בטוח שקנית את זה ? אין דבר כזה wd1001FAEX. חוץ מזה, WIN7 עובד עם advanced format "מהקופסה". ניסית את זה לשכפול?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר צודק WD1002FAEXזו בדיוק בתוכנה שהשתמשתי בה Acronis True Image גם Ghost לא הצליחהיש באתר של WDC תוכנה שצריך להפעיל לפני השיכפול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.