פורסם 2010 במרץ 2315 שנים שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים לא מבין איך אתה רושם שהכל מגיב שכלום לא עולה.האם יש צפצוף שהמחשב נדלק?תנסה גם לעלות עם איזה דיסק בוט ותראה אם עולה מערכת למשל מתוך hiren bootcdיש שם minixpככה לפחות תדע אם חומרה או מערכת הפעלה.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר שלחתי לבדיקה ואמרו לי שהלוח אם נידפק אבל לי זה מאוד מוזר כי כשאתה מדליק את המחשב לכרטיס מסך יש מתח ולהכל הכל עובד אבל המסך לא עולה גם הביוס לא עולה אין צפצוף כלשהו שאני פתוח את כונן הדיסקים הוא סגור לי אותו אין מושג מזה בחיים לא ניתקלתי בבעיה כזאת
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים זה שאתה רואה מאווררים מסתובים זה לא אומר שהכל בסדר.זה שאין שום צפצוף אמור להדאיג אותך.וכן יש מצב שזה לוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.