פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר סרטון עם המפתחיםhttp://pc.ign.com/dor/objects/14345201/the-witcher-2-assassins-of-kings/videos/whitcher2_trl_devdiary1_60310.html?show=hiלא מחדש שום דבר מלבד העובדה שהמשחק יתמוך בייבוא השמירות מהמשחק הראשון ע"מ להתאים את העלילה לבחירות שנעשו שם. (ע"ע Mass Effect 2)
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מה ?!! טוב שהם אומרים !!!איפה אני אמצא את זה עכשיו...בכל מקרה...ענק, הראשון היה אחד המשחקים שהכי נהינתי מהם, אני מקווה שהשני יהיה כמוהו.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מקווה שיהיה בקרוב מבצע על הenhanced edition...כרגע הוא עולה 20$ בסטים, 50% הנחנה יהיה נחמד 8)
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר מה ?!! טוב שהם אומרים !!!איפה אני אמצא את זה עכשיו...כן אה? אני לא חושב ששמרתי אותן בכלל.. נו טובהמצחיק הוא שהם הזכירו את זה כהערה שולית ודיברו בעיקר על השיפורים מהמשחק הקודם
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מחבר אני לא חושב שיש מספיק מידע מוצק ע"מ לערוך את ההודעה הראשונה. חוץ מזה שהדיון רק הרגע חצה את ארבעת העמודים, לא כזה קשה לעבוד עליו
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר ראיון די ארוך עם הSenior ProducerWitcher II Interview - Tomek Gop, Senior Producer
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים ^^ :yelclap: מעניין אם השאירו את הקטע של היצאניות מהמשחק הראשון. הוסיפו עניין הבחורות שם. אולי אפילו ישדרגו את העניין טיפה זה גם ככה משחק שמדורג 18+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.