עבור לתוכן

The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

כשנדע את העלילה של השני נוכל לומר לך עד כמה העלילה של הראשון משפיעה :P . בכל מקרה - הראשון מומלץ מאוד. סיימתי אותו לא מזמן בשלושה ימי משחק אינטנסיביים (כולל כל המשימות המשניות).

• תגובות 236
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא ננסח את זה ככה- עד כמה זה קריטי זה יהיה אם אני אשחק בשני לפני הראשון?

לשחק במשחק ישן מאותה סדרה אחרי שאתה מקבל גרסה עדיפה על הקודם מרוב הבחינות (אם לא כולם) זה תמיד משאיר טעם רע בפה.

וזה בלי קשר לסיפור.

רצף הסיפור לדעתי פחות בעיה במשחקים מהסוג הזה.

פורסם

הזמנתי כרגע את המשחק מGOG.com

ומגיע לי מתנה אחד מחמש משחקים:

Beyond Divinity

Divine Divinity

Realms of Arkania 1+2

Realms of Arkania 3

Gothic2 (יש לי וסיימתי אותו חוץ מהתוספת שהיתה בזמנו רק בגרמנית)

מה לבחור?

פורסם
  • מחבר

אחרי האכזבות האחרונות - מישהו עדין עושה פרי-אורדר?! :s05:

הייתי מזמין (עותק פיסי) בכיף אבל לא יהיה לי זמן לשחק אותו בתקופה הקרובה אז אני אמתין ואולי המחיר ירד טיפה עד שתגיע שעתו של המשחק.

כרגע צריך להשלים חוסרים בדמות הDLC האחרון לME2, ההרחבה החדשה לWARHAMMER ואולי DA שעדיין לא שיחקתי :)

ואני מסכים עם מה שנאמר, יש עוד חברות חוץ מבליזארד שלא הייתי מהסס להזמין מראש משחקים מהן.

לדוגמא את Deus Ex: HR אני בטח אקנה מראש.

ME3 בוודאות זוכה להזמנה מראש ברגע שהם יציעו את מהדורת האספנים.

פורסם

דווקא דאוס אקס? למרות כל הסרטונים (שאני כבר לא מאמין להם בגלל תאונות עבר) אני עדיין חושב שמשהו מסריח ואיכשהו אם אני אזמין את זה הכל יתפוצץ לי בפנים

פורסם

הביקורות על קטעי משחק שניתנו לעיתונאים אמרו שזה משחק טוב מאוד (אפילו מעולה), אך עם זאת לא הראשון.

אז אולי תתאכזב, אבל אני לא חושב שזה יתפוצץ לך בפנים.

פורסם

דאוס אקס 3 נראה מעולה, למרות שהיו לי ספקות רבות לגביו..אין שום סיכוי שהוא יצליח להגיע לרמה של המקורי, שפשוט הקדים את זמנו בכמה שנים לפחות, אבל הוא נראה טוב, עם סגנון מוגדר ומעניין ועולם עלילתי שאשכרה מעניין לחקור ולגלות.

פורסם

האמת אף פעם לא באמת היה אכפת לי מהעלילה והעולם וכו'

אם המשחקיות טובה הכל טוב מצידי שהעלילה תהיה "הוור דוורררר אני שליט רשע" ואני אהנה ממנו

פורסם

הביקורות על קטעי משחק שניתנו לעיתונאים אמרו שזה משחק טוב מאוד (אפילו מעולה), אך עם זאת לא הראשון.

אז אולי תתאכזב, אבל אני לא חושב שזה יתפוצץ לך בפנים.

הבדל של שמים וארץ. כל מה שהיה מחורבן במשחק הראשון תוקן ושופר בשני.

+ זמני טעינה התקצרו, גראפיקה מעולה, סוף סוף קרבות שאתה צריך להזיז את האצבעות במקום להקליק כל כמה שניות על אותו מקש, דיבוב מעולה לשם שינוי (במשחק הראשון גרסה ראשונית הדיבוב היה מזעזע)

- מה שאהבתי במשחק הראשון שהטקסט שאתה בוחר זה בדיוק מה שהדמות תגיד. במשחק השני זה יותר כמו Dragons Age...

ביי. זזתי להמשיך לשחק D:

פורסם

התלונות על זמני הטעינה בראשון כבר לא רלבנטים אחרי הפאץ 1.5

פורסם

התלונות על זמני הטעינה בראשון כבר לא רלבנטים אחרי הפאץ 1.5

ההשוואה היתה לEnhanced Edition שיש לי בSTEAM. (כלומר, עדכון הכי אחרון 1.5)

זאת אומרת, זמני טעינה במשחק השני קצרים פי כמה מזמני טעינה של המשחק המעודכן הראשון. (והשלבים בשני מפורטים בהרבה יותר וגדולים פי כמה)

פורסם

הבדל של שמים וארץ. כל מה שהיה מחורבן במשחק הראשון תוקן ושופר בשני.

+ זמני טעינה התקצרו, גראפיקה מעולה, סוף סוף קרבות שאתה צריך להזיז את האצבעות במקום להקליק כל כמה שניות על אותו מקש, דיבוב מעולה לשם שינוי (במשחק הראשון גרסה ראשונית הדיבוב היה מזעזע)

- מה שאהבתי במשחק הראשון שהטקסט שאתה בוחר זה בדיוק מה שהדמות תגיד. במשחק השני זה יותר כמו Dragons Age...

ביי. זזתי להמשיך לשחק D:

רק הבהרה קטנה- דיברת על דאוס אקס? כי אני דיברתי עליו.

פורסם

-אפילו ביוור האגדיים הצליחו לפשל קצת עם דרגון אייג' 2,קל וחומר שאין לאף אחד מושג מה ייצא מדאוס אקס.וואלב הוציאו את סדרת L4D היבשושית לטעמי,שלזומבי מוד של קול אוף דוטי יש יותר נשמה ממנה לדעתי, אינפינטי התפרקו,בליזארד למדו מאקטי להיות חמדנים-אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמים!!! :) (אולי את קול אוף דוטי בכל זאת נזמין כי עד כמה שאני מבקר כל משחק חדש שלהם שיוצא אני גם נהנה מהם מאוד-עד שלא נתאכזב באמת אני נותן להם צאנס להוכיח את עצמם)

-ויצ'ר 2 נשמע משחק שכדאי לקנות גם בגלל שהוא נשמע מצויין וגם בגלל היחס הטוב לגיימרים-משחק איכותי לPC בלבד,תכנים של מהדורת אספנים במחיר רגיל,הקשבה לקהילה ועבודה ושיפורים של המשחק-גם בקודם אחרי שיצא וגם בזה שאמור להביא את התיקונים והבקשות של הקהילה.מכירה בGOG בלי DRM דרקוני. הכל מעולה ברמה הזאת ומצדיק קניה, אבל אני לא רואה סיבה ללכת על פריאורדר.זה כולה משחק סינגל אז לא בוער לשחק אותו עם הקהילה או משהו כזה ואין בעיה לדחות את הקניה לאחרי שנהיה בטוחים שהמשחק אכן מעולה ואולי גם אחרי שיצאו לו כמה פאצ'ים ולא נצטרך לסבול את "חבלי הלידה".

פורסם

:hizuk:

פורסם

היי,

אולי זה נשאל פה כבר, אין לי כח לעבור על כל הת'רד (-:

האם כדאי לשחק במשחק בלי ששיחקתי בראשון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים