עבור לתוכן

The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק כבר מותקן על המחשב (גירסאת אספנים פיזית נמצאת אצלי כבר ביד מיום שישי).

המשחק לא רץ כי הוא דורש אקטיווציה אונליין שתפתח כנראה רק בתאריך הרשמי :)

איזה טיזינג מצדם.

סיימון - ניתן להשיג בארץ את גירסאת האספנים המלאה באותו מחיר אם לא אפילו יותר זול מבשופטו.

ליביו

• תגובות 236
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לעזאזל איתם, 9602MB מתוך 9723... היתר לא נפתח רק ביום האקטיבציה. טוב נו, לפחות הרוב ירד ובמהירות לא רעה(בטח לעומת סטים...)

פורסם

הם הודיעו מראש שזה יהיה רק רוב המשחק ולא הכל ושאת החלק האחרון צריך להוריד כשהמשחק יצא.

בקשר ל STEAM, הבעיה היא הספקיות בארץ לא STEAM, הרבה פעמים אני מוריד על MAX (יש לי 12M). הבעיה שיש ספקיות שמגבילות את התקשורת עם STEAM כמו 012 ו 018, בזמן האחרון גם CCC ואורנג' מורידות את התעדוף של STEAM לפחות בחלק מהשעות ואני מאמין שיש בעיות דומות גם בשאר החברות ברמה כזו או אחרת.

פורסם

אני יודע שההורדה לא אמורה להיות מושלמת כבר עכשיו אלא רק בRelease Date, אבל ציפיתי שזה יהיה איזה 5MB, לא יותר מ-100...

פורסם

יש לי את המשחק כבר מותקן על המחשב (גירסאת אספנים פיזית נמצאת אצלי כבר ביד מיום שישי).

המשחק לא רץ כי הוא דורש אקטיווציה אונליין שתפתח כנראה רק בתאריך הרשמי :)

איזה טיזינג מצדם.

סיימון - ניתן להשיג בארץ את גירסאת האספנים המלאה באותו מחיר אם לא אפילו יותר זול מבשופטו.

ליביו

איפה קנית? ויש שם גם את הגרסה הרגילה? כמה היא עולה? זה כבר במלאי? [סליחה על כל השאלות ^_^]

לא מסוגל לחכות יותר!!!!!!!!

פורסם

קניתי בפריק הרצליה, ולמיטב ידיעתי יש גם בתל אביב.

2 הגרסאות במלאי.

230 לפרימיום וכמדומני 150 יותר לאספנים.

אולי קצת יותר זול בהרצליה.

ליביו

פורסם

מעולה. אני כבר רואה את עצמי קונה אותו. רק שייכנס קצת כסף...

פורסם

קניתי בפריק הרצליה, ולמיטב ידיעתי יש גם בתל אביב.

2 הגרסאות במלאי.

230 לפרימיום וכמדומני 150 יותר לאספנים.

אולי קצת יותר זול בהרצליה.

ליביו

http://www.ultimatumgames.net/hebdesc.php?view=index&76

כאן זה יותר זול אחי... לא חבל?

פורסם

אני מקווה שאין לך שום "עניין" בחנות הזו - להירשם כמשתמש רגיל אך להיות "בעל עניין" זו עילה לבאן מהפורום.

פורסם

לא חבל - אם הייתי רוצה עותק דיגיטלי אז אולי היה חבל (וגם אז הייתי "מוותר" על עוד 20 ש"ח וקונה את זה ישירות מPROJEKT RED דרך GOG או דרך STEAM) , אבל רציתי עותק פיזי של המשחק שמגיע עם הרבה מאוד אקסטרות (גם הגירסא הרגילה כוללת המון דברים ומאוד מרשימה ד"א, יותר טובה מרוב הגירסאות אספנים היום).

מה שכן - אתר מעניין למי שמעוניין לקנות קודים של STEAM , יש שם דילים נחמדים ואפשר לשלם בפייפאל.

עדיין - בחיים לא הייתי קונה באתר שאין בו:

א. אם בארץ - שם עסק ומספר עוסק מורשה.

ב. כתובת העסק.

ג. טלפון ומייל ישיר.

באתר הזה אין אף אחד מהם = אני לא עושה איתם עסקים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

רק העובדה שכתוב באתר שלהם

המשחק 100% חוקי.

אומרת לי שמשהו חשוד פה.

פורסם

בסוף עוד יגידו לך להעתיק משהו לתיקייה של המשחק מהתיקייה סקידרו וגם שיש עדיין בעיות במולטי והם עובדים על זה :)

פורסם

בערך בין שנייה 2:17 לשנייה 2:18 יש מידע כתוב שחולף במהירות הבזק. ניסיתי לעצור את זה בדיוק בשניה שזה מופיע ולקרוא מה כתוב שם ולא הצלחתי. מישהו מצליח? אם כן תעלו סקרינשוט.

פורסם

11695278.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים