עבור לתוכן

The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

error detected

exactly

לפחות היו שמים סריאל נומבר.

• תגובות 236
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש הבנת מה אמרתי אה...?

פורסם

אתה אומר שזה הופך אותם לפיראטים.

אבל כשהגבול אינו קיים, הרבה יותר קל לאנשים לחצות אותו.

סטטיסטית יש לזה משמעות בשטח.

יש לי דעות לכאן ולכאן בעניין.

מצד אחד אני אידיאליסט.

מצד שני אני טסילאידיא.

פורסם

מה זה גבול אינו קיים? לכל משחק שאתה רוכש יש הסכם שימוש אם אתה עובר אותו אתה בהגדרה פיראט

פורסם

הדלת אפילו שלא נעולה, עדיפה על פתח ללא דלת בכלל.

הפרצה קוראת לגנב.

אם אף אחד לא ינעל את האופנים גם אלו שאין ברשותם כלים,כוונה,ונסיון קודם, ימצאו את עצמם עולים בטבעיות על אופניים שמצאו בדרך.

אני בעד שחברות יסירו את כל ההגנות המוגזמות שעושות לאנשים צרות ללא אפליה בין לקוחות משלמים ופיראטים.

אבל אם אני הייתי מפתח ומשווק משחק, הייתי שם עליו לפחות מספר סריאלי, וגישה בעזרת המספר לעדכונים.

והייתי משחרר במקביל למשחק עדכון שמביא איתו תוכן חיוני (שאינו חובה).

זה נותן סיבה להיות חוקי, ומגדיל את המכירות (גם אם זה לא אחוז גדול).

פורסם

למשחק אין מולטי והמפתחים רצו להוריד כל מכשול בינך לבין המשחק

גם אם הם ישימו CDKEY הוא יפרץ בשניות ואתה סתם גורם לאנשים להכניס CDKEY בלי שום תועלת

אני בספק שיש כמות של אנשים שקונים משחקים רק בגלל שהם לא יודעים מאיפה להוריד אותם

פורסם

הויכוח כאן הוא רק חימום להחלטות המוסריות הקשות שנצטרך לקבל במשחק עצמו :lol:

פורסם

אני מפסיד משהו אם אני מחכה לעותק פיזי, דוגמת ה-Enhanced Edition של הראשון שיש לי כרגע על השולחן? עלולות להיות לי בעיות עם הגנות ועם DRM?

אני שואל כי במקרה הזה אני מעדיף עותק פיזי עם כל התוספות, עם כמה שהדיגיטליים נחמדים, אין כמו פיזי.

פורסם

מארז מדהים שמזכיר נשכחות מהתקופה שמשחקים היו מגיעים באריזה גדולה יותר מקופסת נעליים

כשהיום אני מקבל משחק מחשב או קונסולה במעטפה...

באנגליה המחירים שפויים באופן יחסי 65 פאונד (390 ש"ח כולל משלוח) לגירסה הפסלונית אבל,

25 פאונד בלבד לגירסת הפרימיום שמאוד שווה ( 170 ש"ח בלבד כולל משלוח)

A.jpg

פורסם

סיימון, יש מצב ללינק לחנות?

פורסם

התחלתי את הpre-download :xyxthumbs:

פורסם

הם הודיעו שכל חבילות ה DLC יהיו בחינם. מצד שני הם לא שוללים את האפשרות של הרחבות בתשלום אבל כניראה שהם יהיו יותר בגודל של awakening (ההרחבה של DRAGON AGE).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים