פורסם 2010 במרץ 2115 שנים יש לי DOK בנפח 32GB הפכתי ל-NTFS.ונסיתי בדוס (CMD) בחלונות XP. לפרמט אותו.ולא היצלחתי.ולא נתן לי לפרמט אותו.כתבתי פקודה כך:format I:/fs:ntfsולא עזר.האם יש תוכנה חינמי דרך חלונות XP לעשות פורמט ב- NTFS בדיסק און קי שלי?בתודה מראשמיכאלאני משתמש בחלונות XP PRO
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר נסיתי ניהול דיסקטים אבל לא רואה פירמוט NTFS . יש רק FAT32 מה עושים?מיכאל
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים יש לי DOK בנפח 32GB הפכתי ל-NTFS.ונסיתי בדוס (CMD) בחלונות XP. לפרמט אותו.ולא היצלחתי.ולא נתן לי לפרמט אותו.כתבתי פקודה כך:format I:/fs:ntfsולא עזר.XP PRO
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר אני נסיתי פקודה convertאבל אני רוצה לפרמט בחלונות XP ב-NTFSשאלהתוכנה צד שלישי שנתת לי שמות תוכנה אבל הם בתשלום...אני רוצה חינמיתוכנה קטנה שיכולה לפרמט כונן דיסק און קי שלי ב- NTFS.האם קיים תוכנה חינמי כזה ופשוטה?אגב:דגם דיסק און קי הוא sandisk - cruzer slice 32GB?האם דיסק און קי שלי הוא טוב שקניתי,האם הבחירה היא טובה?מיכאל
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים במנהל התקנים אם תבטל optimise for performance אז בקליק ימין על כונן תקבל גם NTFS .למה ? ככה ! [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.