פורסם 2010 במרץ 2015 שנים אז ככה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלי במקום הקיים שלי בגלל מספר בעיות שאני חושב שהוא אחראי עליהם התקציב הוא בערך 500 שקל אם שווה להוסיף עוד 100 שקל אז זאת לא הבעיה... המעבד שלי הוא E6750 והזכרונות הם של OCZ 4X1GB ועל המעבד ישב נינג'ה פלוס הלוח צריך להיות מתאים לOC קל עד בינוני ולמשחקים ושיהיה אמין... חשבתי על לוח של DFI אבל אין חנות שיש לה את הלוחות האלה בזמינות מידית ועדיף שיהיה עם כמה שיותר פצ'רים זהו בעיקרון ואני ישמח להצעות והמלצות!! תודה לעוזרים!!
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים בוא תציין את הבעיות שאתה חושב שהוא גורםאולי זה בכלל לא הלוח.לא חבל על הכסף רק בגלל שאתה כביכול חושב שהלוח גורם לבעיות?
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר לוקח לוינדוס הרבה זמן לעלות (תקוע במסך השיש רק את הסמל של הוינדוס 7) וגם לטעון את כל התוכנות שעולות (אחרי שהוא עולה המחשב עובד טוב) בהעתקה מDOK למחשב או מHDD אחד לשני או ההפך או מHDD לHDD המחשב נתקע עם כל הפרעה קטנה והמהירויות של ההעתקות איטיות מאוד! ןלפעמים גם סרטים נתקעים סתם ככה אחרי זמן מה שאני צופה בהם או מריץ\מדלג על קטעים הדרייברים מעודכנים מהאתר של GIGABYTE להכי עדכניים, ניסיתי לפרמט, המחשב עובד על 3.2Mhz אבל זה קורה גם בתדר סטוק! מה זה נראה לך? אני ישמח לחסוך תכסף למרות שבא לי לחדש משהו במערכת ד"א כמה עולה P5Q דלוקס חדש?
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים בדרך כלל איטיות כזאת של מחשב נובעת מווירוסים או דבברים דומים לזהפירמטת את המחשב כבר?
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר זה לא בעיה של וירוסים או מרגלים למיניהם אני דואג לתחזק את המחשבומה שמוזר זה שבשימוש רגיל המחשב מהיר ורץ חלקפירמטתי מזמן אבל עדיין הבעיה הייתה קיימת!יש איזה דרך לבדוק את העניין של ההרד דיסק?
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים בטח שיש דרךאני הייתי לוקח מחבר או מישהו HDD תקין ומחבר אותו למחשב ותראה את התוצאה
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים תקח אפילו דיסק של ווינדוס PE ורק תבדוק העברת קבצים מהדיסק להארדיסק אחר ותזמן שלקח למערכת לעלות...
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים תוכנות פה לא לעניין בכללהכי טוב והכי קל לאתר את התקלה רק אם תחליף את הHDD לאחד תקין ותראה
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים לא להאמין שהתכוונת לקנות לוח אם ב-500 שקלים בכדי לפתור את הבעיה.. עדיין קיים סיכוי קלוש שזה אכן הלוח, הרי לא בדקנו את המחשב שלך ולא ביטלנו אפשרויות כאלו ואחרות.. אבל אני לא מבין איך בכלל הגעת ללוח כשיש אפשרויות עם סבירות הרבה יותר גבוהה. תשכח מהלוח בכלל.אני גם לא בטוח שזה הדיסק הקשיח- אבל זה יותר סביר מהלוח. תבדוק עם תוכנות של היצרן את התקינות של הכוננים הקשיחים שלך ותבדוק גם את הביצועים עם תוכנה לבדיקת ביצועים כמו HDTune. לעת עתה הדיון יעבור לפורום אמצעי אחסון עד שנלמד יותר על הבעיה.אנא ערוך את הכותרת כך שתהיה יותר הולמת לדיון- כי אתה כבר לא מחפש לוח אם חדש (כמדומני).
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר אני רוצה לקנות לוח חדש לא רק בגלל זה אלה פשוט בא לי חדש משהו במערכת המזדקנת שלי אני יעשה את הבדיקות ויעלה תוצאות אני מקווה שבזמן הקרוב עכשיו חזרתי מהבסיס... עריכה: איזה בדיקות לעשות בHDTune? עשיתי כמה בדיקות ואכן יש בו בעיה ונראה לי שזאת סיבה להחליף HDD כמו שאמרתם אבל פירמוט מלא לא יכול לסדר את הבעיה או אולי החלפה של הכבל SATA? אחרי הכל הוא פועל... במידה ואני יקנה חדש אני יעביר הכל לחדש ומה אתם אומרים שכדאי לי לעשות עם הישן..? תודה לכם על העזרה!! [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.