פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר השתמשתי בה למשך כמה דקות והיא תוכנה אטית מאוד ...וגם לא אהבתי את הצורה שלה... יש לכם עוד הצעות?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים Adobe Premire - למקצוענים בלבד ..VirtualDub - פחות מסובכת , אבל דורשת נסיון כלשהו .
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אני מאוד ממליץ לך על VirtualDub, היא אולי לא התוכנה הכי נוחה שיש אבל ברגע שיודעים איך לעבוד איתה היא מצוינת.אתה רק רוצה לחתוך חלק מסוים של הסרט או שיש עוד דברים שאתה מעוניין לערוך ?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים פריימיר היא אולי מקצוענית אבל השליטה בה נוחה מאוד ואפשר ללמוד להשתמש בה ממשחק
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר הפרימייר תוכנה יקרה?ויש לכם תוכנה חימית להציע?ואני יוכל להשתמש בוירטואל דאב אם יהיה מדריך...ואני לא רק רוצה להעיף סציינות אלה גם לערוך אותם..
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מה אתה בדיוק רוצה לערוך ?אולי נוכל לעזור לך או להפנות אותך למדריך המסביר איך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.