עבור לתוכן

חוות דעת על hp envy 15

Featured Replies

פורסם
פורסם

אם אתה מחפש מחשב חזק יחסית למשחקים, קל יחסית לגודל שלו, עם חיי סוללה בינוניים ומחיר יקר קצת - המחשב הזה בשבילך.

יחסית למחשבי יוקרה, ה-envy הזה לא יקר מאוד.

רק קח בחשבון שאין לו כונן DVD פנימי

פורסם

DVD טכנולוגיה גוססת.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מסתכל על המחשבים של DELL ניקח לדוגמא את הSTUDIO והמחיר שלו עם נתונים פחות טובים לא יורד מה 1100$ כלומר תוספת של 150$ שזה בערך 500 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר שווה נכון?

הבעיה היא כאן שזהו דגם חדש וכמו שאני יודע HP לא ניכנת בטיב הלפטופים שלה לאומת DELL שכן.

מה לעשות?

פורסם

לדל אין משהו מקביל.. ואני לא אומר שה-envy הוא נייד לא טוב, רק שיש לו סוללה ממש חלשה.

שעתיים עבודה במצב רגיל, ופחות משעה במשחקים. תראה פה:

http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Envy-15-Notebook.22272.0.html

בסקירה המעבד קצת צורך יותר מתח והכרטיס מסך קצת פחות, אז זה מתאזן מול המפרט שאתה בודק

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני הולך עליו מקווה שאני לא אתאכזב

פורסם

נראה לי שאני הולך עליו מקווה שאני לא אתאכזב

הייתי מציע לך להרהר בדבר.

HP החמיצו פה בגדול כי זה יכול היה להיות נייד השנה בכל קטגוריה שהיא !

על פי כל הביקורות שקראתי מחו"ל מדובר במחשב מהיר מאוד עם ביצועים חזקים לכל מטרה שהיא מעבד מרובע ליבה ,כרטיס מסך קלאס 1,מבחינת עיצוב הוא נבנה כך שיהווה מתחרה -שלא נאמר חיקוי-למקבוק פרו וגם יותר קל ממנו דבר שהוא נדיר לנייד בגודל כזה 2.3 ק"ג! ציפוי מגנזיום,מסך fullhd יפהפה ,מקלדת נוחה וטובה פשוט נייד נפלא.מה הרע אתה שואל ?

אני אישית חיפשתי נייד קל וזה היחיד (תראה זאת בת'רד נפרד שפתחתי ) שענה על הדרישה אבל וזה אבל גדול ממשק הטאץ' שלו(עכבר) פשוט יכול להוציא אותך מהכלים ,זמן סוללה פשוט שערורייתי וזה למרות שיש סוללה שטוחה 9 תאים שאפשר לצרף בתחתית ומכפיל את זמן השימוש בה אבל מה הטעם אם משקיעים בקלות של הנייד אם הסוללה הזו מוסיפה לו כמעט קילו נוסף ??? ::)

בחלק מהאתרים לא בכולם דווח על בעיית התחממות מה שגורם לי להסיק שהיא לא חמורה דיו,אין כונן פנימי אלא מגיע עם כונן חצוני ,ובסופו של דבר מגיעים למחיר-הנייד הזה ממותג כנייד פרימיום ובהתאם המחיר הוא ימכר אחרי פסח פה בארץ החל מ 9,985ש"ח ובחו"ל בתצורה הכדאית החל מ 1800 דולר פשוט חבל ! תחליט אם שווה לך עם החסרונות שפירטתי לעיל בהצלחה.

פורסם

הדבר הזה נראה לי הולך להיות מחבת חשמלי חייב לחכות לשמוע עד כמה הוא בדיוק מתחמם...

פורסם

לירן על פי מה הסקת שזה הולך להיות מחבת ? אל תתרשם מהציפוי אלומיניום מוברש החיצוני הוא יפהפה ולא הוא זה שמשפיע על הטמפרטורה,האמת שאם לא הסוללה הגרועה שלו הייתי ללא ספק קונה אותו מארה"ב למרות מחירו ,פשוט אין ניידים עם שילוב כזה קטלני של כח ויופי וניידות כ"כ הרבה יתרונות שקורצים לי -במיוחד משקלו הקל בגודל הזה .

פורסם

לפי דעתי HP קצת הגזימה פה כי ניידות נהיה פקטור די גדול ו לפי הreview שראיתי צריך להיות מחובר עם הנייד הזה לקיר קבוע . לפחות הם לא עשו מפלצת 17" כמו כולם. משקל זה לא מילה גסה בשביל גיימרים בעיקר אם זה אומר סוללה גדולה . נכון שיש בנייד הזה סוללה גדולה אבל הם חיברו לה עיר שלמה בדמות כרטיס מסך tier 1 ומעבד מרובע ליבה. אני די בטוח שגם עם התרגלתם לרזולוציות ענק ואיכות גרפית ללא תחרות תוכלו להתפשר על משהו קצת חלש יותר עם גרפיקה פחות טובה אם הוא יתן לכם לשחק 3-4 שעות על סוללה בזמן שלשימוש רגיל אפשר להוציא ממנו 6-8 שעות.

לנייד הזה יש גם מסך 720P ויש סיכוי שהכרטיס מסך "גדול עליו" (אני לא המבין הכי גדול). בגודל כזה הייתי מצפה לפחות למסך 1080P . זה נראה כמו desktop replacement שניסו להפוך אותו למחשב נייד ולא הצליחו כלכך. הנתוני סוללה מאכזבים ביותר.

אני די נעול על הalienware 11x . יש לו מקום לשיפורים אבל הוא מתאים לדרישות שלי בול. ככה תדע מאיזה נקודת מבט אני מסתקל על הנייד הזה.

פורסם
  • מחבר

חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים.

לכל אלו שמדברים על זה שהסוללה תחזיק. אני עוד לא ראיתי מישהו שמשתמש במחשב נייד יותר משעה וחצי גג שעתיים ולא מחבר אותו לשקע הקרוב ביותר. שלא נדבר על זה שמריצים בו משחקים. (פרט לנטבוקים)

ככה שמבחינתי סוללה זה דבר חשוב אבל לא הכי שוב.

בנוסף נכון כי הערכה הכוללת עולה 1800$ אבל בו נדבר תחלס אפשר למצוא כונן אופטי חיצוני במחיר זול יותר ולגבי הסוללה הנוספת שמגיע אני לא רואה בזה צורך.

בקיצור מצאתי אותו במחיר של 1230$ עם מעבד CORE I5 520 ככה שהוא צורך גם פחות חשמל מה CORE I7.

ניראה לי עדין שזה מחשב דיי משתלם.

דבר נוסף לגביי זה שהוא מתחמם. מי שמכיר את כל מחשבי דלל סטודיו ואינספיריון אני לא חושב שהם מתחממים פחות מימנו.

פורסם

לפי דעתי HP קצת הגזימה פה כי ניידות נהיה פקטור די גדול ו לפי הreview שראיתי צריך להיות מחובר עם הנייד הזה לקיר קבוע . לפחות הם לא עשו מפלצת 17" כמו כולם. משקל זה לא מילה גסה בשביל גיימרים בעיקר אם זה אומר סוללה גדולה . נכון שיש בנייד הזה סוללה גדולה אבל הם חיברו לה עיר שלמה בדמות כרטיס מסך tier 1 ומעבד מרובע ליבה. אני די בטוח שגם עם התרגלתם לרזולוציות ענק ואיכות גרפית ללא תחרות תוכלו להתפשר על משהו קצת חלש יותר עם גרפיקה פחות טובה אם הוא יתן לכם לשחק 3-4 שעות על סוללה בזמן שלשימוש רגיל אפשר להוציא ממנו 6-8 שעות.

לנייד הזה יש גם מסך 720P ויש סיכוי שהכרטיס מסך "גדול עליו" (אני לא המבין הכי גדול). בגודל כזה הייתי מצפה לפחות למסך 1080P . זה נראה כמו desktop replacement שניסו להפוך אותו למחשב נייד ולא הצליחו כלכך. הנתוני סוללה מאכזבים ביותר.

אני די נעול על הalienware 11x . יש לו מקום לשיפורים אבל הוא מתאים לדרישות שלי בול. ככה תדע מאיזה נקודת מבט אני מסתקל על הנייד הזה.

לא מדוייק,

הנייד הזה בא במספר תצורות שאתה יכול בקונפיגורציה אישית לשנות ואחת מהאפשרויות היא מסך ברוזולציה מלאה 1080 כמובן שהalienware 11x לא באותה קטגוריה מבחינת גודל וייעוד.

חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים.

לכל אלו שמדברים על זה שהסוללה תחזיק. אני עוד לא ראיתי מישהו שמשתמש במחשב נייד יותר משעה וחצי גג שעתיים ולא מחבר אותו לשקע הקרוב ביותר. שלא נדבר על זה שמריצים בו משחקים. (פרט לנטבוקים)

ככה שמבחינתי סוללה זה דבר חשוב אבל לא הכי שוב.

בנוסף נכון כי הערכה הכוללת עולה 1800$ אבל בו נדבר תחלס אפשר למצוא כונן אופטי חיצוני במחיר זול יותר ולגבי הסוללה הנוספת שמגיע אני לא רואה בזה צורך.

בקיצור מצאתי אותו במחיר של 1230$ עם מעבד CORE I5 520 ככה שהוא צורך גם פחות חשמל מה CORE I7.

ניראה לי עדין שזה מחשב דיי משתלם.

דבר נוסף לגביי זה שהוא מתחמם. מי שמכיר את כל מחשבי דלל סטודיו ואינספיריון אני לא חושב שהם מתחממים פחות מימנו.

הכל תלוי בתמורה לכסף וכל אחד שיעשה את השיקול האישי שלו אבל אתה לא יכול להשוות מעבד I5 לI7 ואם על זמן סוללה מדובר אז הוא ממש זניח בין שני המעבדים כרטיס גרפי משפיע הרבה יותר.

אם אתה עושה השוואה אז תעשה השוואה הוגנת כלומר אותו מעבד ואותו כרטיס ואותם פיצ'רים בין אותה חברה לחברה מתחרה אתה תראה שההבדל הוא 900 דולר לרעת HP עכשיו תשווה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים