עבור לתוכן

נייד ב-2000 שקל, לאינטרנט וטקסט. יש חיה כזאת? ומאיפה קונים?

Featured Replies

פורסם

אם אין בעיה אם העובדה שהמחשב לא ממש נייד, הוא אחלה בחירה

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רוב הזמן ליד שקע

פורסם

שמת לב מה אמרתי? לא התייחסתי למקרה הפרטי פה.

גם אם לא תסכים איתי, ה-S12 וה-G550 פונים לשווקים שונים.

ואם במקרה הזה לא באמת משנה משקל או גודל, ה-550 או אחלה אופציה

פורסם

שמת לב לציטוט ? זה מה ששייך לעניין פה.

ואכן - שני הנ"ל מיועדים לשווקים שונים : מי שמבקש לערוך עסקה של הפחתת ביצועים ותכונות בעד הפחתת משקל, עשוי להפיק רב תועלת מה-Lenovo S12 וכיוצ"ב.

ואילו אני כשלעצמי מוצא את מבוססי ה-Intel Atom כאיטיים מדי - למעט בעבור שימושים-משרדיים קלילים בלבד, וככלל אף כבעלי יחס עלות-תועלת נמוך-יחסית.

פורסם
  • מחבר

זה מה שיש לי כסף אליו כרגע, ואני לא מתכוון להריץ עליו יותר מאולי WORD 2007 מדי פעם, לקרוא חדשות באינטרנט, ולשחק משחקי Java. קיצר, נראה לי שאני אלך על ה-S12 ;) תודה :)

אגב, החנות שממנה הוא הגיע טובה? ואיך אני מזמין אותו בשחור? או שזה לא דל ורק בצבע הזה הוא זמין?

פורסם

אם אפשר למתוח את התקציב ב300 שקל ולוותר על מע' הפעלה, יש את המחשב הנ"ל של LG שנותן מענה טוב למדיי:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8771

תומך. יש לי אחד כזה בבית, עושה את העבודה מעולה.

מה איכפת לך מה זה T3000? אמרת אינטרנט וטקסט. יספק לך את כל זה, מעל ומעבר.

כשיתפנה לך יותר כסף, תרחיב את הזכרון אם תחוש צורך בכך.

פורסם

מפרט לא משהו, לדעתי (בעיקר הזיכרון-הראשי - שהנו מסוג DDR2), וגם לא כולל רשיון-שימוש למעה"פ חלונות 7...

פורסם

עבדת פעם עם מחשב מבוסס אטום?, זה טיפה כמו לחזור לפנטיום 4.. סרטונים ביוטיוב לא יעבדו בHD.

הרבה דברים יזוזו נורא לאט, ובכלל אם אתה לא מתנייד אז המסך יהיה לך ממש קטן.

אני ממליץ על הLG. המעבד חזק לפחות פי 3 (לא בהגזמה) ובכלל הוא ירגיש לך הרבה יותר מחשב ולא צעצוע.

אחריות לשנתיים..

פורסם

מפרט לא משהו, לדעתי (בעיקר הזיכרון-הראשי - שהנו מסוג DDR2), וגם לא כולל רשיון-שימוש למעה"פ חלונות 7...

ההבדל בין DDR2 800MHZ לDDR3 1066MHZ הוא מאוד מאוד קטן. ולא את כל אחד מעניין שהמחשב שלו יגיע עם וינדוס.

מצד שני, המחשב כולל שנתיים אחריות, HDMI, Esata, מה שאין למשל בG550 של לנובו במחירים האלה, שגם בא רק עם שנה אחריות. ומבחינת איכות בנייה, לי יש את הRD580 של LG (שזהה לRD560, פרט לרזולוציית מסך, וכפתורי נגיעה) ואני יכול לומר שבעיניי איכות הבנייה הרבה יותר טובה מהG550 של לנובו - שכל פעם שאני רואה אותו פשוט מרגיש זול.

פורסם

האחריות המוארכת (שנה ראשונה בינ"ל ע"י LG, ושנה שניה מקומית-בלבד ע"י היבואן), וחיבור ה-HDMI אלו הן נקודות החוזקה העיקריות ב-LG הנ"ל (ממילא אינני רואה פה שימוש צפוי לחיבור ה-eSATA - מה שבהחלט יכול היה להיות שונה לו היה מדובר במחשב-נייח רגיל).

אלא שמעבר לזיכרון-הראשי מהדור הקודם (כך שצפוי להיות יקר-יחסית לשדרגו בעתיד - אם וכאשר יתגלה/ייווצר צורך, וללא קשר כלשהו לביצועיו), והחוסר ברשיון-שימוש למעה"פ חלונות 7 (שבו מעוניין מבקש-המפרט - לדבריו, ר' בהודעה הראשונה בדיון), גם המעבד חלש משמעותית לעומת זה שב-Lenovo G550.

פורסם

האחריות המוארכת (שנה ראשונה בינ"ל ע"י LG, ושנה שניה מקומית-בלבד ע"י היבואן), וחיבור ה-HDMI אלו הן נקודות החוזקה העיקריות ב-LG הנ"ל (ממילא אינני רואה פה שימוש צפוי לחיבור ה-eSATA - מה שבהחלט יכול היה להיות שונה לו היה מדובר במחשב-נייח רגיל).

אלא שמעבר לזיכרון-הראשי מהדור הקודם (כך שצפוי להיות יקר-יחסית לשדרגו בעתיד - אם וכאשר יתגלה/ייווצר צורך, וללא קשר כלשהו לביצועיו), והחוסר ברשיון-שימוש למעה"פ חלונות 7 (שבו מעוניין מבקש-המפרט - לדבריו, ר' בהודעה הראשונה בדיון), גם המעבד חלש משמעותית לעומת זה שב-Lenovo G550.

לגבי שדרוג הזכרון יש משהו בדבר.

חוסר רישיון לשימוש בוינדוס 7? אני לא ראיתי לנובו במחיר של הLG, עם וינדוס 7. זהו הלנובו הזול ביותר עם וינדוס 7, תקן אותי אם אני טועה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742791

כמעט 500 שקלים יותר, ואם המשתמש רוצה לקנות בחנות נורמלית זה כבר יעלה לו 2650.

לגבי החולשה של המעבד אם משווים אותו לדגם הזה של לנובו, שאף יותר יקר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735721

אז במחשב הזה יש T4200, ואצל הLG זה T3000, כמו שאמרתי קודם זה בדיוק אותו ליבה, אותה טכנולוגיית יצור, כשההבדל האמיתי הוא 200MHZ. מסכים שהוא יהיה יותר חלש, אבל לא משמעותית לצרכים של המשתמש הנ"ל.

עריכה: אגב אם נשווה אותו לדגם של הסלרון של לנובו, אז המעבד סלרון 900 של הלנובו הוא חד ליבתי, כך שלT3000 אמור להיות יתרון משמעותי.

פורסם

מעבד ה-Intel T3000 שייך למשפחת ה-Celeron (דו-ליבתי - אך עדיין Celeron) - וככזה איננו תומך, למשל, בטכנולוגיית ה-SpeedStep - המיועדת להאריך את זמן-השימוש בסוללה (אולי לא מאד חיוני פה, אך עדיין). השווה כאן. וגם ההפרש במהירות-השעון בין שני הדגמים הנ"ל הנו מעל 10%.

לגבי הדגם, ר' כאן : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735721&orderby=price (גם אם נניח שהחנות הזולה ביותר שמציעה אותו בתצורה שאליה התייחסתי קודם, ובמחיר של כ-2,364ש"ח, טועה/מטעה לגבי המחיר - עדיין ניתן להשיגו בכ-2,440~ש"ח).

הערה לגבי סוג מעה"פ : מי שיתעקש לקבל אותו עם Windows 7 - בד"כ יקבל את מבוקשו (ולא יקבל אותו עם Beasta).

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הLG עם המעבד T3000 .

קניתי אותו לפני כחודש והוא עובד מעולה .

אחותי כמעט כל היום משתמשת בו בשביל אינטרנט + מוזיקה ויוטוב במקביל והמחשב עובד בלי תקיעות .

פורסם

הערה לגבי סוג מעה"פ : מי שיתעקש לקבל אותו עם Windows 7 - בד"כ יקבל את מבוקשו (ולא יקבל אותו עם Beasta).

מה הכוונה? אף אחד לא משדרג את המחשב ל7 בחינם, הקונה יכול לשדרג בעלות של בדר"כ 49 דולר.

החברה היחידה ששמעתי שלא לוקחת דמי משלוח היא דל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים