פורסם 2010 במרץ 1715 שנים אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווהשנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDMאבל לא התנסתי בהםיש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדשבתודה מראש
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים אם יש לך חשבון בתשלום אין מניעה שתשתמש בכל מאיץ הורדות, רק צריך להגדיר את החיבור לשרת. אם אין לך חשבון פרימיום אז JDownloader היא הפתרון הטוב ביותר.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים לא אוהב תוכנות צד שלישי. אני משתמש בתוסף של השועל בשם DOWNTHEMALL מוסיף את הקבצים שאני רוצה (בד"כ כמות),ונותן לו לעבוד לבד. מומלץ
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים לא אוהב תוכנות צד שלישי. אני משתמש בתוסף של השועל בשם DOWNTHEMALLמוסיף את הקבצים שאני רוצה (בד"כ כמות),ונותן לו לעבוד לבד.לא ידעתי שהוא יודע להוריד מראפיד... פשוט נותנים לא את הלינקים והוא מסתדר עם ה-CAPTCH והכל? אתה בטוח?אני עובד איתו המון זמן ולא ניסיתי כלל (ד"א - הוא בעצמו "תוסף צד שלישי").אני עובד מזה זמן רב עם CryptLoad. עולה קצת לאט בהתחלה אבל עושה את העבודה נאמנה.חלופות נוספות ראה כאן: http://alternativeto.net/desktop/cryptload/
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים למרות הטענות נגד Jdownloader, לדעתי היא התוכנה הכי טובה למטרות הנ"ל אך צריך להגדיר כמה הגדרות ראשוניות כדי להתגבר על הבעיות בהתחלה. יש לי RS פרימיום וכאשר אני מעוניין להוריד קבצים, אני פשוט עושה העתק והדבק והתוכנה מזהה באופן עצמאי את הקישורים, את הסיסמא, בודקת שכל הקבצים על השרת ומאפשרת הגדרות מתקדמות במידה ויש צורך בכך (כגון תזמון של הורדה כדי לנצל את ה-Happy Hours ב-RS).
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים עדיין יש את הדבר הזה שנקרא HAPPY HOURS? ולרוב האנשים אין PREMIUM ככה שזה לא כזה רלוונטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.