פורסם 2010 במרץ 1715 שנים ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD (לא באחריות),פתאום ביום מעונן אחד, אין גישה לכונן, הוא לא מופיע ברשימת הכוננים.(למרות שהוא נדלק, מאיר ומרעיש כרגיל).חיברתי אותו למחשב אחר, הוא זוהה אוטומטית כדיסק קשיח חיצוני של WD,נמצא אוטומטית דרייבר והופיעה הודעה שהוא מוכן לשימוש, אך הוא אינו מופיע ברשימת הדיסקים הקשיחים.נכנסתי למנהל הדיסקים, ומייד קפצה לי ההודעה שבתמונה המצורפת,שמחתי, לחצתי OK, אבל קיבלתי את הודעת השגיאה המופיעה בתחתית התמונה. (גם עבור האופציה השניה).מישהו יודע מה ניתן לעשות, וכיצד ניתן להגיע בכל זאת לחומר שעל הדיסק הקשיח ?(כלומר, לא לפרמט (למרות שגם זה נראה כרגע בלתי אפשרי) - אלא להגיע לחומר)האם יש פתרון, או שהדיסק נהרס משום מה פיזית ?תודה רבה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מחבר נראה שמשהו נדפק בטבלת המחיצות.תנסה להיעזר ב testdisk.מה זה ? מאיפה מורידים ואיך משתמשים ? (הדיסק לא נגיש)
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים מחבר מה הכוונה לא מזהה? מה הפלט?הפלט הוא רשימת הדיסקים הקיימים שלי, שלא כוללים את הדיסק החדש שחיברתי.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים אם הוא היה מזוהה ב disk management אז הוא צריך להיות מזוהה גם שם.במקביל אתה יכול להפעיל את testdisk מסביבת לינוקס מלאה.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים מחבר אם הוא היה מזוהה ב disk management אז הוא צריך להיות מזוהה גם שם.במקביל אתה יכול להפעיל את testdisk מסביבת לינוקס מלאה.Disk Management מציג את הכונן, אבל עם איקס, וכל פעולה עליו מציגה את השגיאה.testdisk לא מציג.אני לא מתכוון להתקין לינוקס, אשמח לשמוע הצעות מועילות,תודה.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים על מנת לבדוק אותו ולנסות להציל מידע, תצטרך לפרק אותו מהקופסא ולחבר ישירות למחשב בלי "תיווך" של בקרי USB.היות וה"קופסה" מזוהה במחשב אחר, סביר להניח שהבעיה עם הדיסק עצמו ולא עם הבקר של המארז.multicore, תוכנות לבדיקת דיסקים יתקשו בד"כ "לראות" את הדיסק דרך הבקר של המארז.אוריגמיש, אני מבין שהמחשב שלך עם 7 או ויסטה, תצטרך XP או לינוקס (עם LIVECD) ועדיף בכלל למצוא מחשב אחר ל"משחקים" עם הדיסק.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים מחבר על מנת לבדוק אותו ולנסות להציל מידע, תצטרך לפרק אותו מהקופסא ולחבר ישירות למחשב בלי "תיווך" של בקרי USB.היות וה"קופסה" מזוהה במחשב אחר, סביר להניח שהבעיה עם הדיסק עצמו ולא עם הבקר של המארז.multicore, תוכנות לבדיקת דיסקים יתקשו בד"כ "לראות" את הדיסק דרך הבקר של המארז.אוריגמיש, אני מבין שהמחשב שלך עם 7 או ויסטה, תצטרך XP או לינוקס (עם LIVECD) ועדיף בכלל למצוא מחשב אחר ל"משחקים" עם הדיסק.הוא נבדק על XP ועל 7, אותה תוצאה.אגב, מה רע ב 7?לא הבנתי מה בדיוק אתה מציע, לחבר את הדיסק הקשיח למחשב כמו דיסק קשיח פנימי?
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים אוריגמיש,אם המידע שעל הדיסק מאוד חשוב לך, תפנה למומחים לשחזור (יקר). אם חשוב אבל לא עד כדי הוצאה גדולה, תפנה לטכנאי מחשבים שאתה יכול לסמוך עליו.לפי השאלות/תגובות שלך, אם תמשיך תשמיד את מה שעדיין ניתן להציל.נ.ב.כאשר אתה מחבר/מדליק את הדיסק, אתה שומע אותו או מרגיש אותו "רוטט"? רואה נורות מהבהבות?לא כתבת אפילו מה הדגם שלו.
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר אוריגמיש,אם המידע שעל הדיסק מאוד חשוב לך, תפנה למומחים לשחזור (יקר). אם חשוב אבל לא עד כדי הוצאה גדולה, תפנה לטכנאי מחשבים שאתה יכול לסמוך עליו.לפי השאלות/תגובות שלך, אם תמשיך תשמיד את מה שעדיין ניתן להציל.נ.ב.כאשר אתה מחבר/מדליק את הדיסק, אתה שומע אותו או מרגיש אותו "רוטט"? רואה נורות מהבהבות?לא כתבת אפילו מה הדגם שלו.אני מעדיף לנסות לטפל בו לבד.הדגם הוא WD7500AAKS WD Caviar SE16כשאני מחבר אותו, הנורה מהבהבת, היא רוטט מעט, כמו כל דיסק קשיח שמחברים.מה לעשות ? להוציא אותו מהמארז של WD ולחבר ישירות ללוח האם ?
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים זה לא הדגם שהייתי שם בקופסה חיצונית ולעניינך: 1. לפרק בזהירות מהמארז שלו ולחבר למחשב כמו כל דיסק רגיל (כמובן כשהמחשב כבוי) 2. להדליק מחשב רגיל בהנחה שהמחשב עולה רגיל, לא נתקע, אין רעשים מוזרים 3. לבדוק שהדיסק מזוהה נכון במנהל התקנים ובניהול דיסקים - אך לא לעשות שום פעולות עליו! 4. תוכנת HD TUNE, לשונית HEALTH (נתוני SMART, אפשר ליראות גם ב- EVEREST ותוכנות אחרות). תעלה צילום התוצאות. אחרי שנראה מה מצבו, אפשר להמשיך.
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר זה לא הדגם שהייתי שם בקופסה חיצונית ולעניינך: 1. לפרק בזהירות מהמארז שלו ולחבר למחשב כמו כל דיסק רגיל (כמובן כשהמחשב כבוי) 2. להדליק מחשב רגיל בהנחה שהמחשב עולה רגיל, לא נתקע, אין רעשים מוזרים 3. לבדוק שהדיסק מזוהה נכון במנהל התקנים ובניהול דיסקים - אך לא לעשות שום פעולות עליו! 4. תוכנת HD TUNE, לשונית HEALTH (נתוני SMART, אפשר ליראות גם ב- EVEREST ותוכנות אחרות). תעלה צילום התוצאות. אחרי שנראה מה מצבו, אפשר להמשיך. לא אני שמתי בקופסא חיצונית, זה כונן גיבוי חיצוני של WD שמגיע בצורה כזו (הדגם עם העיגול הירוק שדולק בחזית). פירקתי, חיברתי למחשב, המחשב עולה תקין, הדיסק לא מופיע ברשימת הכוננים ולא במנהל ההתקנים / ניהול דיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.