עבור לתוכן

טיפ לניקוי מסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

אתם בטח מכירים את הבעיה שיש עם ניקוי מסכים שטוחים - הציפוי שיש להם נגד הברקות רגיש וקל מאוד לפגוע בו.

ניקוי עם מטלית ומים לא ממש מוריד כתמים רציניים כמו של טביעות אצבעות, ולעומת זאת, ניקוי עם דטרגנטים למינהם יכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה בציפוי.

זאת גם בדיוק הסיבה שכמו עם ניקוי עדשות של מצלמות ושל משקפות, העצה שלי הייתה תמיד: לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך.

הפתרון פשוט וזול, שימוש במטלית מבד שעשוי מ-Microfiber.

עם מעט אדים (כמו שמנקים משקפיים), הן מורידות בקלות כל כתם אפשרי וללא חשש מנזק לציפוי.

זוג מטליות מיקרופייבר בשם "אלונטית" עולות בהום סנטר 30 ומשהו ש"ח, ומטלית דומה אבל קטנה יותר עולה בארוקה מעט פחות.

בכל מקרה, אם לא עשיתם עדיין נזק בלתי הפיך למסך שלכם, זאת הזדמנות טובה לעבור לניקוי בשיטה הזאת.

Prog.

פורסם

אגב "קיטורית" עושה את העבודה?

פורסם
  • מחבר

אגב "קיטורית" עושה את העבודה?

אולי בא לך לנסות על המסך שלך? ;)

Prog.

פורסם

אני חושב שלא!

למה, כי המסך שלי לא שטוח.. :'(

פורסם

יש מסכים בהם הציפוי נמצא בצד הפנימי לא?

פורסם

אני את המסך השטוח שלי מנקה כבר שנים עם חומר לניקוי חלונות + מגבת נייר ועדיין לא קרה לו כלום

טפו טפו טפו ;D

פורסם

אתם בטח מכירים את הבעיה שיש עם ניקוי מסכים שטוחים - הציפוי שיש להם נגד הברקות רגיש וקל מאוד לפגוע בו.

ניקוי עם מטלית ומים לא ממש מוריד כתמים רציניים כמו של טביעות אצבעות, ולעומת זאת, ניקוי עם דטרגנטים למינהם יכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה בציפוי.

זאת גם בדיוק הסיבה שכמו עם ניקוי עדשות של מצלמות ושל משקפות, העצה שלי הייתה תמיד: לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך.

הפתרון פשוט וזול, שימוש במטלית מבד שעשוי מ-Microfiber.

עם מעט אדים (כמו שמנקים משקפיים), הן מורידות בקלות כל כתם אפשרי וללא חשש מנזק לציפוי.

זוג מטליות מיקרופייבר בשם "אלונטית" עולות בהום סנטר 30 ומשהו ש"ח, ומטלית דומה אבל קטנה יותר עולה בארוקה מעט פחות.

בכל מקרה, אם לא עשיתם עדיין נזק בלתי הפיך למסך שלכם, זאת הזדמנות טובה לעבור לניקוי בשיטה הזאת.

Prog.

סוף סוף!!

תודה.

חיכיתי להסבר הזה שנים.

נ.ב השתמשתי עד כה לנקוי המסך של הנייד שלי ברב מגבת לחה,, אתה חושב שזה פגם בשכבת הגנה?

כי יש לי מלא סימנים על המסך מהצד.

פורסם

תמיד טוב שיש PROG בבית. ;D

פורסם

אני את המסך השטוח שלי מנקה כבר שנים עם חומר לניקוי חלונות + מגבת נייר ועדיין לא קרה לו כלום

טפו טפו טפו ;D

אז כנראה שכבר ממזמן אין לך ציפוי אנטי-סטטי\אנטי-השתקפויות\אנטי-ארנבים\סוגד-לערנבים...

פורסם

יש לו, על המגבת!

פורסם

אני לוקח זוג מטליות של "אביב מטליות מטבח מנייר טישו דו-שכבתי", אתם יודעים... הנייר הזה שאמא שמה בצלחת כדי שיספוג את כל השמן של הצ'יפס...

את האחת אני מרטיב כולה וסוחט אותה עד שהיא לחה, השניה נשארת יבשה.

אני עובר על זגוגית המסך בתנועות סיבוביות עד שכולה רטובה, מקפל את המטלית השניה לחצי (על מנת שתספוג טוב יותר את המים) ומתחיל לעבור בתנועות סיבוביות על המסך.

אין מה לדאוג, זה לא שורט וזה מנקה את המסך בצורה מצויינת... ממש כמו חדש.

רצוי שתעשו את זה על מסך כבוי כדי שתוכלו לראות אם כל טביעות האצבעות וכל האבק שנצטבר...

פורסם

אפשר לכתוב על זה ביקורת.. ;D

פורסם

כן... ולעשות השוואה איזו שיטת ניקוי היא היעילה ביותר שכמובן לא גורמת נזק בלתי הפיך למסך ;)

פורסם

אני מנקה עם GILDA את המסך שלי...

מרטיב את זה קצת אחר כך סוחט עד שזה לך

מעביר את זה על המסך שלי,אחר כך עם מטלית שסופגת את הצ'פס (איך שלא קוראים לזה)

עובר על זה והמסך שלי נקי ;)

זה לא סורט ולא פוגע.

פורסם

כן... שכחתי לציין.. לא משנה איך מרטיבים את המסך, משנה במה משתמשים כדי לספוג את המים שגם ימנע ממנו להישרט...

לדעתי, זאת השיטה היעילה הזולה והטובה ביותר שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים