עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

http://www.golem.de/1003/73968.html

בסרטון HD, מדקה 2:40 עד 4:00 יש השוואת איכות תמונה ל-dx9/10/11 והגדרות. שוב... eyecandy.

מממ, איך נגיד eye-candy בעברית ? (עזבו "אפקטים" או "סוכריות לעיניים")

• תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליבובי עין? :nixweiss:

ההבדלים בין גרסאות הDX גם לא ממש מורגשות אם לוקחים תמונה ניפרדת, אך מאיך שהמשחק ניראה בDX11 יחסית לDX9 עלי לציין שהתאורה והתנועה, של המפלצות בפרט ניראת מאוד ריאליסטית. אך עדיין לא מספיק טוב, יש השארות על כמה אחוזים DX11 מנוצל במשחק?

פורסם

ממתיק עיניים?

וההבדלים באמת זניחים במראה של תמונה.. כאילו אם הם היו צריכים לנקד לנו זה כבר אומר הרבה

אני חושב שבעבר ההבדלים מכל DX היו הרבה יותר משמעותיים...

פורסם

בקשר ל-DX, אולי תמצאו הבדלים קטנים אם תעמידו 2 מחשבים אחד מול השני ותעשו השוואה.

ההתעמקות הזאת ממש לא פרקטית.

פורסם

סיימתי הרגע.

משחק נחמד, גרפיקה מעלפת (השלב האחרון בכלל..) רגעי על חושיים טובים, עלילה בינונית ורדודה מידי אבל לפחות יש עלילה.

בנוגע למשחק עצמו, כ FPS - איום, הנשקים מרגישים לא טוב, קשה לכוון והרבה פעמים אתה פשוט יודע אם פגעת או לא אז נוצרים הרבה מצבים שאתה יורה כמו מטורף, אולי זה אמור לתת אויירה כלשהי, לא יודע, בכל מקרה אני חושב שזה היה עובר מצויין אם הוא היה מרגיש כמו כל FPS אחר.

אני לא אתחיל לפרט פה באמת על כל דבר טוב או רע אבל רק למי שחשב לקנות, אז אל, המשחק קצר מידי ואני ממש לא רואה את עצמי חוזר אליו.

פורסם
  • מחבר

http://www.golem.de/1003/73968.html

בסרטון HD, מדקה 2:40 עד 4:00 יש השוואת איכות תמונה ל-dx9/10/11 והגדרות. שוב... eyecandy.

מממ, איך נגיד eye-candy בעברית ? (עזבו "אפקטים" או "סוכריות לעיניים")

נחמד, גרם לי להעביר ל DX9 ללא רגשות אשם וללא טיפת תחושת הפסד.

עכשיו רק צריך סרטון של HIGH ו V.HIGH

פורסם

חברה תעזרו לי בבקשה, יש לי כנראה באג במשחק איפה שיש את הבניין עם הנאצים למאלה שדים ואנטנה שאני צריך לשים קלטת אז פתאום נעלמה לי האפשרות להשתמש בנשקים או כול דבר אחר רק הפנס עובד למרות שכשה אני מגלגל עם הגלגלת של האכבר יש תחלונות של הנשקים. זה צריך להיות ככה? מישהו יכול לשלוח לי שמירה של אחרי זה?

פורסם

Zone Freak יש לי מפרט כמו שלך וראיתי שיש כאלה שמריצים את המשחק עם ה9600 ב "הייג" רציתי לדעת אצלך באיזה רזולוציה אתה משחק ואיך זה זז לך, אם שווה בכלל לשחק עם כזה מפרט כי אני אוהב לשחק מהר וברזולוציה גוהה דרך אגב יש לי מסך 26 של סמסונג hd מה שאומר שאני אתפשר על 1600X1200

תודה ואם אפשר חוות דעת של אחרים כי המשחק הזה דורש מינימום את המחשב שלי.

פורסם

אם המחשב שלך מקביל לדרישות המינימום של המשחק, הוא לא יריץ אותו באיכות גבוהה. הגיון פשוט :nixweiss:

פורסם

9600 לא מריץ שום דבר רציני על פירוט גבוהה ברזולוציה הזאת

פורסם

משהוא פה משתמש ב e6300 וכרטיס שאני לא מכיר ואחר משתמש עם 9600 ואומר שזז לו חלק על כמה אני לא יודע, רציתי לברר עד כמה זה הכל

פורסם

דבר ראשון זה סובייקטיבי, מה זה חלק בעייניך? מה זה חלק בעיניו?

דבר שני, באיזו רזולוציה הוא משחק?

דבר שלישי, התכוונת ל 1920X1200

פורסם

אני משחק עם 9600GT אבל הכרטיס בOC

והמשחק באמת עובד טוב אני לא מרגיש שום האטות

אבל כמו שאמרתי זה גם קשור לדרייבר כי עם דרייברים חדשים המשחק זחל אצלי.

רזולוציה 1680X1050 HIGH DX10 בלי AA כמובן

פורסם

על 1920X1200 לא דברתי בכלל כי אני יודע שלכרטיס 8800 יש קצת קרטועה על כזו רזולוציה וכשאני אומר חלק זה חלק לגמרי שאם אני יזוז לא יהיה מאיית השניה של איטיות ולגבי ה9600 עם הoverclook אני יודע או לפחות כך אמרו לי פה שה8800 הוא קצת יותר מה 9600 בסביבות 10 אחוז השאלה כמה הoverclook העלה את הביצועים שלו

ועכשיו לסיכום נראה לכם שהמערכת שלי תפעיל את המשחק בהייג גם ברזולוציה 1600X1200 כי זה המינימום שאני מתפשר

לעורך הדיון אני רואה שהמערך שלך דומה לשלי במעבד והכרטיס מסך 9800=8800 איך הביצועים אצלך?

פורסם

ואם זה יריץ ברזולוציה הזאת על קצת פחות מ-high, זה יהיה כל כך נורא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים