פורסם 2010 במרץ 2115 שנים נשמע כמו משחק נחמד, רק חבל שהוא מסרב לעבוד אצלי. ההתקנה עובד בסדר, אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל אזהרה לפיה יש לי דרייבר תצוגה ישן ועלי לעדכנו כדי להמנע מאי יציבות - וזאת למרות שיש לי את הדרייבר האחרון, 196.21 (כרטיס המסך הוא 8800GT). כשאני סוגר את האזהרה המשחק "מתחיל" אבל קורס בערך שניה לתוך סרטון הפתיחה. מישהו יודע מה עושים?המשחק דורש שיהיה מותקן NVIDIA PHSYXניתן להוריד מהאתר של NVIDIA למרות שלי יש כרטיס ATI גם אני נאלצתי להתקין את זה.
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים לי יש 5970 מסך 3008 DELL ב2500X1600 המשחק עושה בעיות התפריט בהתחלה לא עובד והתמונה קופצת ניראה לי זו בעיה תמיכה כי שאני מוריד ל 1900X1200 המשחק עף רק שבגלל שזה לא רזולוציה טבעית גם שזה עם AA4 רואים אלכסונים כבדים התמונה לא חדה כמו שזה אמור להיות...
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים לא יודע אם שמתם לב (ואם כבר רשמו את זה)אבל גיליתי בעיה עם הדרייברים של NV האחרונים, המשחק בקושי זז.אני חזרתי לדרייבר 195.62 והמשחק עובד בצורה חלקה על HIGH ברזולוציה טבעית (22)כשלפני כן הייתי יכול לשחק איכשהו על מדיום ..אז למי שיש בעיה שהמשחק לא זז שווה לנסות
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר איזה דרייברים היו לך לפני זה?אני עם 197.13 והמצב "בסדר" על HIGHאולי שווה לנסות את 195.62 ? הממ..
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים ניסיתי עם הרישמי האחרון וגם עם הבטא האחרון ושניהם מציגים ביצועים גרועים במשחק, ממש משחק לא זז על HIGH ועם זה (הישן) אני משחק ממש חלק, מסיבה מסויימת אני לא יכול לראות פריימים עם התוכנה של איווגה במשחק הזה אבל זה מרגיש כאילו עם החדשים זה 5 FPS ועם הישן זה 25-30 FPS או משהו כזה.. ורואים מדהים! ממש מדהים.. זה כלכך טיפשי שהמשחק כל פעם מבקש ממני לעדכן דרייבר בשביל תאימות טובה יותר..
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים כאן זה לא ככה.מה שכן, זה שאם מוצאים את הקבצי הגדרות אפשר להיתעסק עם זה ידנית, יש 3, זה שבתקיית המשחק לפימה שקראתי לא חשוב, צריך את זה שנמצא ב APPDATA ועוד אחד שעוד לא ממש הבנתי איפה הוא נמצא.איך עושים את זה ?
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים יש פה סרטון שמדגים קצת advanced physxhttp://physxinfo.com/news/2447/advanced-physx-in-metro-2033/אגב נראה שה-CPU אמור להתמודד עם רוב המצבים (יש ניצול ליבות), מלבד אולי סצינות עם הרבה פיצוצים..בתגובות אחד טוען כי ממש חסרים חלקים מהמשחק אם מכבים advanced physx אבל נתן קישור בגרמנית, לא ברור מה בדיוק חסר -ממתינים לפירוט.
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים אפילו מטרו לא מצדיק שימוש בPHYSX... הייתי מבין אם היה שם סרטון באורך נכבד של 10 ויותר דקות שהיה מראה מה הפיזיקס הזה נותן, ומה אנחנו רואים פה? בקושי חמישה אפקטים שוליים שעל רקע הגראפיקה של המשחק לא ממש תורמים משהואם כבר אז שיראו את השלב BIOMASS על GTX260 כי אני הייתי צריך להוריד הגדרות...
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מסתבר בסוף שמי שלא התקין את המחשב דרך סטים צריך רק את זה שב- APPDATA.עכשיו מה שצריך זה להבין מה כל הגדרה עושה..
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים some game scenes are missing with physx off also some parts in some cut scenes , fighting in the train station is missing maximskv, אם הבחור הזה צודק, כנראה שהסרטון לא מכסה הכל ^ (עריכה: בינתיים נראה שזה בולשיט \ אין הוכחות) בכל מקרה, eyecandy תמיד טוב שיש. מה הקשר להצדקת קיומו של physx... אם ידחפו יותר מדי בסוף המשחק לא יזוז, גם ככה הוא כבד מאוד. באותה מידה אפשר לשחק על הגדרות נמוכות יותר, אני לא שומע אף אחד מתלונן ש-"לא צריך הגדרות גבוהות \ עוד כמה אפקטים פה ושם" או ש- "הגדרות גבוהות לא מצדיקות את קיומם של ה-API's"
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים הגדרות גבוהות וגרפיקה טובה זה מעולה, אבל בשביל חצי פירור באוויר שזה רוב הזמן מה שזה פשוט לא שווה לי להפעיל את זה,אני לא אגיד לך שאם היה כרטיס נווידיה לא הייתי מפעיל אבל כרגע (4850) זה לא שווה את ה2FPS שיירדו בסצנה מסויימת, אפילואם זה יהיה רק פעם אחת..
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר FRAPS 3.1.2 מציג פריימים במשחקאו שאפשר פשוט לשנות ב user.cfg ל stats onאני נכון לעכשיו לא מחליף דרייברים על סמך הרגשה אבל תודה
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים רץ לי די חלק על VERY HIGH DX10 ללא AA מדי פעם הFPS יורד מתחת ל25 אבל זה עדיין די שחיק, רוב הזמן הFPS מעל 30 ומגיע גם ל40עם AA המשחק גם היה די שחיק אבל כשהיה דרופים אז במקום לרדת ל22 ככה זה היה יורד ל15 ואז זה לא היה שחיק
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים באיזו רזו' ?בקטע שלי אקשן, 25 זה ממש מרגיש מקרטע, תוסיפו לזה את הביעה של הנשקים במשחק הזה וזה כבר בלתי אפשרי.רק עכשיו הפעלית FRAPS וגיליתי שאני כמעט כל הזמן מעל 35 ובקטעים שיש מפלצות הוא פשוט צונח ל 20-25..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.