עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

נשמע כמו משחק נחמד, רק חבל שהוא מסרב לעבוד אצלי. ההתקנה עובד בסדר, אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל אזהרה לפיה יש לי דרייבר תצוגה ישן ועלי לעדכנו כדי להמנע מאי יציבות - וזאת למרות שיש לי את הדרייבר האחרון, 196.21 (כרטיס המסך הוא 8800GT). כשאני סוגר את האזהרה המשחק "מתחיל" אבל קורס בערך שניה לתוך סרטון הפתיחה. מישהו יודע מה עושים?

המשחק דורש שיהיה מותקן NVIDIA PHSYX

ניתן להוריד מהאתר של NVIDIA

למרות שלי יש כרטיס ATI גם אני נאלצתי להתקין את זה.

• תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא משנה, הסתדרתי, תודה

פורסם

לי יש 5970 מסך 3008 DELL ב2500X1600 המשחק עושה בעיות התפריט בהתחלה לא עובד והתמונה קופצת ניראה לי זו בעיה תמיכה כי שאני מוריד ל 1900X1200 המשחק עף רק שבגלל שזה לא רזולוציה טבעית גם שזה עם AA4 רואים אלכסונים כבדים התמונה לא חדה כמו שזה אמור להיות...

פורסם

לא יודע אם שמתם לב (ואם כבר רשמו את זה)

אבל גיליתי בעיה עם הדרייברים של NV האחרונים, המשחק בקושי זז.

אני חזרתי לדרייבר 195.62 והמשחק עובד בצורה חלקה על HIGH ברזולוציה טבעית (22)

כשלפני כן הייתי יכול לשחק איכשהו על מדיום ..

אז למי שיש בעיה שהמשחק לא זז שווה לנסות

פורסם
  • מחבר

איזה דרייברים היו לך לפני זה?

אני עם 197.13 והמצב "בסדר" על HIGH

אולי שווה לנסות את 195.62 ? הממ..

פורסם

ניסיתי עם הרישמי האחרון וגם עם הבטא האחרון ושניהם מציגים ביצועים גרועים במשחק, ממש משחק לא זז על HIGH

ועם זה (הישן) אני משחק ממש חלק, מסיבה מסויימת אני לא יכול לראות פריימים עם התוכנה של איווגה במשחק הזה

אבל זה מרגיש כאילו עם החדשים זה 5 FPS ועם הישן זה 25-30 FPS או משהו כזה..

ורואים מדהים! ממש מדהים..

זה כלכך טיפשי שהמשחק כל פעם מבקש ממני לעדכן דרייבר בשביל תאימות טובה יותר.. :kopfpatsch:

פורסם

כאן זה לא ככה.

מה שכן, זה שאם מוצאים את הקבצי הגדרות אפשר להיתעסק עם זה ידנית, יש 3, זה שבתקיית המשחק לפי

מה שקראתי לא חשוב, צריך את זה שנמצא ב APPDATA ועוד אחד שעוד לא ממש הבנתי איפה הוא נמצא.

איך עושים את זה ?
פורסם

יש פה סרטון שמדגים קצת advanced physx

http://physxinfo.com/news/2447/advanced-physx-in-metro-2033/

אגב נראה שה-CPU אמור להתמודד עם רוב המצבים (יש ניצול ליבות), מלבד אולי סצינות עם הרבה פיצוצים..

בתגובות אחד טוען כי ממש חסרים חלקים מהמשחק אם מכבים advanced physx אבל נתן קישור בגרמנית, לא ברור מה בדיוק חסר -

ממתינים לפירוט.

פורסם

אפילו מטרו לא מצדיק שימוש בPHYSX... הייתי מבין אם היה שם סרטון באורך נכבד של 10 ויותר דקות שהיה מראה מה הפיזיקס הזה נותן, ומה אנחנו רואים פה? בקושי חמישה אפקטים שוליים שעל רקע הגראפיקה של המשחק לא ממש תורמים משהו

אם כבר אז שיראו את השלב BIOMASS על GTX260 כי אני הייתי צריך להוריד הגדרות...

פורסם

מסתבר בסוף שמי שלא התקין את המחשב דרך סטים צריך רק את זה שב- APPDATA.

עכשיו מה שצריך זה להבין מה כל הגדרה עושה..

פורסם

some game scenes are missing with physx off also some parts in some cut scenes , fighting in the train station is missing

maximskv, אם הבחור הזה צודק, כנראה שהסרטון לא מכסה הכל ^ (עריכה: בינתיים נראה שזה בולשיט \ אין הוכחות)

בכל מקרה, eyecandy תמיד טוב שיש. מה הקשר להצדקת קיומו של physx... אם ידחפו יותר מדי בסוף המשחק לא יזוז, גם ככה הוא כבד מאוד.

באותה מידה אפשר לשחק על הגדרות נמוכות יותר, אני לא שומע אף אחד מתלונן ש-"לא צריך הגדרות גבוהות \ עוד כמה אפקטים פה ושם"

או ש- "הגדרות גבוהות לא מצדיקות את קיומם של ה-API's" confused0006.gif

פורסם

הגדרות גבוהות וגרפיקה טובה זה מעולה, אבל בשביל חצי פירור באוויר שזה רוב הזמן מה שזה פשוט לא שווה לי להפעיל את זה,

אני לא אגיד לך שאם היה כרטיס נווידיה לא הייתי מפעיל אבל כרגע (4850) זה לא שווה את ה2FPS שיירדו בסצנה מסויימת, אפילו

אם זה יהיה רק פעם אחת..

פורסם
  • מחבר

FRAPS 3.1.2 מציג פריימים במשחק

או שאפשר פשוט לשנות ב user.cfg ל stats on

אני נכון לעכשיו לא מחליף דרייברים על סמך הרגשה אבל תודה

פורסם

רץ לי די חלק על VERY HIGH DX10 ללא AA

מדי פעם הFPS יורד מתחת ל25 אבל זה עדיין די שחיק, רוב הזמן הFPS מעל 30 ומגיע גם ל40

עם AA המשחק גם היה די שחיק אבל כשהיה דרופים אז במקום לרדת ל22 ככה זה היה יורד ל15 ואז זה לא היה שחיק

פורסם

באיזו רזו' ?

בקטע שלי אקשן, 25 זה ממש מרגיש מקרטע, תוסיפו לזה את הביעה של הנשקים במשחק הזה וזה כבר בלתי אפשרי.

רק עכשיו הפעלית FRAPS וגיליתי שאני כמעט כל הזמן מעל 35 ובקטעים שיש מפלצות הוא פשוט צונח ל 20-25..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים