עבור לתוכן

משחק מחשב דמוי-IGI2 למחשב חלש?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש:

כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630

מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz

זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך)

האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?

פורסם

אני הצלחתי לשחק CS 1.6 עם 60 FPS עם 6100 מובנה.

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב, אבל אני מחפש משחק שמתאים למתנה. CS קצת ישן מדי בשביל זה, ואני לא חושב שאפשר לקנות אותו בחנויות. המלצות אחרות?

פורסם

עד כמה חדש אתה רוצה שזה יהיה? אני היתי ממליץ על RAINBOW SIX 3 (עשרים שקל למהדורת זהב בזול גיימז)על GHOST RECON הראשון.(10 שקל בזול גיימז) שניהם מעולים.

אולי אין בה הרבה עבודת צוות אבל גם סדרת ספלינטר סל עשתה את שלה-את הטרילוגיה הראשונה אפשר להשיג היום בארץ ב50-100 שקל.

את IGI לא שיחקתי אבל לא יודע עד כמה הוא היה "טקטי"..ככה שאם הברנש מחפש יותר אקשן רק בחליפות הסוואה ורובה צלפים ולא רוצה את הקצב איטי מדי תמיד אפשר לסדר אותו עם קאונטר סטרייק סורס ועם קול אוף דוטי 4(לא יודע איך זה יעבוד..תבדוק תשאל)

עיקר ההמלצה שלי היא על 2 הראשונים שהם ממש מעולים וממש זולים היום ולעזעזל הגרפיקה.גם הגרפיקה די בסדר.

אם אתה מתעקש על יותר חדשים אפשר לבדוק את ריינבו סיקס ווגס 1 שבטח יעלה איזה 50 שקל בזולגיימז.אבל חבל,אין על 3. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות. במחירים האלה, אני חושב שהוא ייקבל כמה משחקים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים