עבור לתוכן

גיל תכנס שניה

Featured Replies

פורסם

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו

ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה

עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי)

נ.ב

הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה

איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

פורסם

מה עם הודעה פרטית ?!?!?!?

פורסם

קודם כל כדי לצרוב תוכנית לEPROM כלשהו , אתה צריך APLIC מסוג כלשהו . דבר שני , התוכנה שאתה כותב אותה , בשפת תכנות כלשהי , צריכה להיות בה אופציה לקמפל ולצרוב את התוכנה בתוך הרכיב . נראה לי שהדבר הכי נפוץ לדברים האלה זה ASEMBLI , או איך שלא קוראים לדבר הזה. אני זוכר שאני עשיתי את הפרוייקט שלי בי"ג עם השטויות האלה .... יצאה לי הנשמה עד שכתבתי את התוכנית .

פורסם

חחח.. באמת מוזר שכתבת את זה בפורום חומרה ולא בהודעה פרטית.. בכל מקרה הפרויקט שלי כולל רק לתכנן ולכתוב תוכנית מאד מסויימת לפי משימה שכל הכיתה קיבלה מהמרצה של הקורס. זה אומר שהתוכנית שאני כותב צריכה לעבור קומפילציה (כלומר שאין בה שגיאות) ואז אני צריך להריץ סימולציה. את התוכנה שעושה את כל זה יש במכללה שאני לומד ויש לי גם בבית. אף אחד לא נדרש לצרוב את הג'וק ולהפעיל את זה באמת, רק כתבתי שזה אפשרי..

השפה שבה כותבים את זה נקראת שפת תיאור חומרה או VHDL. אני מעדיף לא לדבר על זה כרגע יותר מדי כי בשבילי זה ממש סיוט :(

פורסם

(למה כאן?) ???

פורסם

תמשיכו עם התגובות של "למה כאן" ואני מריח איך התרד הזה ננעל עוד לפני שאני חוזר הביתה היום בלילה ;D

פורסם

LOL, אבל למה כאן?

:lol:

פורסם

LOL, אבל למה כאן?

SPAMMER ! :P

אתה בטח לא שואל אותי את זה נכון ? אני לא פתחתי את התרד..

פורסם

LOL, אבל למה כאן?

SPAMMER ! :P

אתה בטח לא שואל אותי את זה נכון ? אני לא פתחתי את התרד..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים