פורסם 2002 במרץ 123 שנים באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהוולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנהעכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי)נ.בהרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרהאיך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)
פורסם 2002 במרץ 123 שנים קודם כל כדי לצרוב תוכנית לEPROM כלשהו , אתה צריך APLIC מסוג כלשהו . דבר שני , התוכנה שאתה כותב אותה , בשפת תכנות כלשהי , צריכה להיות בה אופציה לקמפל ולצרוב את התוכנה בתוך הרכיב . נראה לי שהדבר הכי נפוץ לדברים האלה זה ASEMBLI , או איך שלא קוראים לדבר הזה. אני זוכר שאני עשיתי את הפרוייקט שלי בי"ג עם השטויות האלה .... יצאה לי הנשמה עד שכתבתי את התוכנית .
פורסם 2002 במרץ 123 שנים חחח.. באמת מוזר שכתבת את זה בפורום חומרה ולא בהודעה פרטית.. בכל מקרה הפרויקט שלי כולל רק לתכנן ולכתוב תוכנית מאד מסויימת לפי משימה שכל הכיתה קיבלה מהמרצה של הקורס. זה אומר שהתוכנית שאני כותב צריכה לעבור קומפילציה (כלומר שאין בה שגיאות) ואז אני צריך להריץ סימולציה. את התוכנה שעושה את כל זה יש במכללה שאני לומד ויש לי גם בבית. אף אחד לא נדרש לצרוב את הג'וק ולהפעיל את זה באמת, רק כתבתי שזה אפשרי.. השפה שבה כותבים את זה נקראת שפת תיאור חומרה או VHDL. אני מעדיף לא לדבר על זה כרגע יותר מדי כי בשבילי זה ממש סיוט
פורסם 2002 במרץ 123 שנים תמשיכו עם התגובות של "למה כאן" ואני מריח איך התרד הזה ננעל עוד לפני שאני חוזר הביתה היום בלילה ;D
פורסם 2002 במרץ 123 שנים LOL, אבל למה כאן? SPAMMER ! אתה בטח לא שואל אותי את זה נכון ? אני לא פתחתי את התרד..
פורסם 2002 במרץ 123 שנים LOL, אבל למה כאן? SPAMMER ! אתה בטח לא שואל אותי את זה נכון ? אני לא פתחתי את התרד.. :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.