עבור לתוכן

נמחק הHD, ניסיתי מספר דברים, תראו אם תוכלו לעזור?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הסיפור הוא כזה, יש לי הארד דיסק 500GB שהיה מחולק לשתי מחיצות (PARTITION), עוד HD של 1TB וHD של 160GB שעליו יושבת המערכת הפעלה חלונות 7.

הורדתי תוכנה שנקראת PARTITION WIZARD ורציתי לאחד את שתי המחיצות. הגדרתי הכל כמו שצריך והתוכנה התחילה לעבוד. על ההתחלה היא אמרה שמכיוון שיש תוכנות שמשתמשות בקבצים על הHD (מוזיקה) היא רוצה לאתחל ולסיים את העבודה לפני עלייה של חלונות. כשהשתמשתי בתוכנה על מנת להגדיר אות למחיצה אחרת התוכנה עשתה את אותו הדבר, כלומר איתחלה את המחשב וסיימה את העבודה ללא תקלות. הפעם, לעומת זאת, אחרי האיתחול התוכנה התחילה לעבוד אבל המחשב משום מה נכבה אחריכמה דקות בזמן הפעולה. :kopfpatsch::facepalm::kopfpatsch::facepalm:

עכשיו מה שאני רואה ה את המחיצה עם המידע עם אות אבל הFILE SYSTEM שלה מוגדר כOTHER. אין לי גישה לנתונים, אין לי גישה לHD אין גישה לדבר וחצי דבר.

ניסיתי לעשות PARTITION RECOVERY דרך התוכנה עצמה וניסיתי לשחזר מידע עם תוכנת TESTDISK אבל משום מה הן לא מוצאות את המחיצה הזאת.. :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

תמליצו מה עוד אפשר לעשות לפני שאני מאבד תקווה ואומר שלום ל-360GB מידע יקר ערך (בעיקר התמונות שהיו שם, 20GB תמונות של 10 שנים אחורה).

בבקשה עזרה!!

תודה מראש לכל העונים.

בברכה, אלכס.

פורסם

ומוסר ההשכל שלנו להיום - תמיד לגבות לפני שמתעסקים עם מחיצות, בטח ובטח לפני איחודן. תנסה עם תוכנות השחזור המומלצות בסטיקי (ובראשן

RSTUDIO)

פורסם
  • מחבר

קיצר עם תוכנת TESTDISK שיחזרתי חלק קטן מהמידע... רוב מה ששוחזר היו קבצי טקסט משום מה (140 אלף קבצי טקסט...), שוחזרו תמונות אבל ממש לא הכל וגם רוב מה ששוחזר יש מגובה.

קיצר אם מישהו יודע על עוד תוכנות טובות לשיחזור מידע יהיה מעולה אם יכתוב כאן כמה שמות (חוץ ממה שיש בסטיקי). כולל כאלה בתשלום.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים