פורסם 2010 במרץ 1515 שנים סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3סוג הדפדפן : Operaסוג כרטיס המסך : NVIDIAAMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400RAM 2.00GB 3.21GHZאני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר.איך אני עושה זאת?נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון?מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס?תודה לעוזרים
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים א. אין שום בעיה להתשמש ב2 כרטיסים ביחד.ב. את דגם לוח האם לא רשמת, שזה הנתון הרלוונטי. בכלליות אתה צריך לחפש משהו כמו ONBOARD LAN ולעשות לו DISABLED.ג. מה רע לך בכרטיס המובנה?ד. מה הת'רד הזה עושה בפורום תמיכה טכנית?
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים מחבר זה כאן בגלל שהמחשב עשה לי איתחולים עם מסך כחול, עם תזוזה של עכבר על סוללותכאשר הסוללות לפני סיום. ואז אמרו לי שזה הכרטיס רשת NVIDIA אז מחקתי אותו בהוסף/הסרשמתי את הדרייבר לכרטיס רשת הלא מחובר וזה לא עובד.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים יש כאן כמה דברים שלא נראים מציאותיים - גליצ'ים של עכבר מביאים למסך כחול - כרטיס רשת של nvidia - המחשב עבד בעבר בצורה תקינה ופתאום הכרטיס מסך / רשת (שעדיין עובד !) עושה צרות כאלההאם הכוונה לכרטיס מסך או כרטיס רשת ?תתארי את הבעיה במחשב כמו שהיא ונראה מה יכולה להיות הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.