עבור לתוכן

צרבתי בטעות ביוס של דגם אחר למחשב הנייד שלי יש פתרון? Asus g60jx

Featured Replies

פורסם

לחברי האתר שלום רב.

קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J.

רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן.

כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר.

הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הביוס, אך מהתייעצות עם חברים מביני עניין נאמר לי שזה לא יעזור.

מסתבר שהדגם שלי הוא G60jx!! ולא G60j כפי שרשום בגדול מקדימה ובמדבקה מאחורה!! רשום במדבקה מאחור שורה מתחת ל"model:G60J" גירסה "ver:G60JX", אני חושב שזו ממש חוצפה והטעיה מצד אסוס לרשום בגדול מקדימה ועוד במדבקה מאחור תחת הכותרת "model" את הדגם G60j אך כרגע משהבנתי גם מהתמיכה שלהם שזה אכן G60jx אני ממש עובד עצות.

אני מתלבט אם לשלוח את המחשב בארץ לרונלייט ראשון לציון שהיא נותנת האחריות הרשמית של אסוס בארץ, משום שזה דגם שלא נמכר בארץ והוא ממש חזק (יש דגם דומה בK.S.P שקוראים לו G50 שעולה 8000 שקל!! ואני ממש חושש שאם אשלח אותו פה בארץ הרי בסופו של דבר זה ברמת הטכנאי..ושפשוט יחליף לי חלקים חדשים במשומשים או יקח את הזכרונות מהחברה שטובה שלי וישים אולי אותו הדבר אך חברה זולה ceon למשל..אולי אני קצת פראנואיד אך כבר שמעתי על מקרים (לא ברונלייט אך עדיין..)

אני ממש עובד עצות...למישהו יש פתרון\רעיון??....ממש אשמח לתגובות רציניות ....באמת תודה מראש לכל העוזרים!!!!! :kopfpatsch::bash:

פורסם

תתחיל לחפור בגוגל אולי תמצא איזה מקום שמוכר את רכיב הביוס של המחשב שלך, פתרון אחר זה מעבדת היבואן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים