פורסם 2010 במרץ 1315 שנים שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרטלא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTINGאני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אל תלחץ חבר,זהו BSOD - Blue screen of death .מסך כחול המעיד על שגיאות במ"ה ,מה שאומר שמ"ה נפגעה ויש לתקנה.ישנן כמה שיטות,1. נסה לעלות ב-Safe mode ,באם עבד העסק - נסה לעשות שיחזור מערכת (התחל->תוכניות->אביזרים->כלים->כלי מערכת->שחזור מערכת) לנקודה קודמת.2. נסה לעשות chkdsk דרך Safe mode (התחל->הפעלה->cmd->תקיש chkdsk /p /r)3. נסה לעשות chkdsk דרך recovery console (לא יודע איך? קרא מעט בגוגל)4. כל אלו לא הצליחו - חזור לכאן.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים 4. כל אלו לא הצליחו - חזור לכאן.יש לי את אותה הבעיה.. רק שהוינדוס לא עולה גם ב safe mode.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים תעלה מ USB או CD של מערכת הפעלה אחרת ותשתמש במחשב (כולל - תקרא מהכונן הקשיח)אם שם זה עובד תקין - בעיית תוכנה. תפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.