פורסם 2010 במרץ 1215 שנים נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAMחבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד ליהוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלהחיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסךדיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראםעשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כןקראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד ליהוצאתי את הבטריה שמאפסת את הBIOS ולא עבדתודה מראש על כל עזרה
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים כשאתה מגרד את המגעים עם מוחק אז חוץ מלהוריד את הציפוי של הפדים זה לא תורם כלוםתוציא את כרטיס המסך ותחזיר למקומואם לא יעזור תביא כרטיס מסך תקין ממישהו ותתקין אצלך לצורך הבדיקה
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר i tried one from other comp in my home and it didnt fit to the slot >< anyway i still have insurance ill goto Ivory and i hope they will fix itjust to know if it will work with an other card ill need to buy a new graphic card?and if not?
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים אם תתקין כרטיס מסך חיצוני והכל יעבוד משמע יש בעיה עם הכרטיס מסך המובנה שהוא בעצם חלק מהלוח אם, כלומר יש בעיה בלוח האםאם המחשב שלך באחריות אז תקח אותו לחנות איך שהוא
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר ok than thankz alot[br]פורסם בתאריך: 12.03.2010 בשעה 15:39:40ok then thankz ill come back with results when ill have =]
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים מחבר החזירו לי את המחשב מתיקון באייבורי הם אומרים שהם בדקו את כך הרכיבים ואין שום בעיה איתם שזה לא הגיוני כי הWOW ERROR הזאת נגרמת מבעיות ברכיבים במחשב ככה שאין לי מושג מה לעשות ><
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.