עבור לתוכן

המחשב פועל אבל המסך לא עולה

Featured Replies

פורסם

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM

חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי

הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה

חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך

דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם

עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן

קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי

הוצאתי את הבטריה שמאפסת את הBIOS ולא עבד

תודה מראש על כל עזרה

פורסם

כשאתה מגרד את המגעים עם מוחק אז חוץ מלהוריד את הציפוי של הפדים זה לא תורם כלום

תוציא את כרטיס המסך ותחזיר למקומו

אם לא יעזור תביא כרטיס מסך תקין ממישהו ותתקין אצלך לצורך הבדיקה

פורסם
  • מחבר

Yesh li kartis masah muvne shel Nvidia

פורסם

אז תביא ממישהו כרטיס מסך תקין לצורך הבדיקה

פורסם
  • מחבר

i tried one from other comp in my home and it didnt fit to the slot >< anyway i still have insurance ill goto Ivory and i hope they will fix it

just to know if it will work with an other card ill need to buy a new graphic card?

and if not?

פורסם

אם תתקין כרטיס מסך חיצוני והכל יעבוד משמע יש בעיה עם הכרטיס מסך המובנה שהוא בעצם חלק מהלוח אם, כלומר יש בעיה בלוח האם

אם המחשב שלך באחריות אז תקח אותו לחנות איך שהוא

פורסם
  • מחבר

ok than thankz alot[br]פורסם בתאריך: 12.03.2010 בשעה 15:39:40

ok then thankz ill come back with results when ill have =]
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החזירו לי את המחשב מתיקון באייבורי הם אומרים שהם בדקו את כך הרכיבים ואין שום בעיה איתם שזה לא הגיוני כי הWOW ERROR הזאת נגרמת מבעיות ברכיבים במחשב ככה שאין לי מושג מה לעשות ><

פורסם
  • מחבר

מישו????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים