פורסם 2010 במרץ 1115 שנים הרמקולים שלי עושים רעשסטטי מאוד חזק ככל שמגבירים את הווליוםשמתי לב שזה קורה רק כשהם מחוברים למחשב... חיברתי אותם לטייפ והצליל היה כמעט נקי נראה לי שזה משום שהם סופגים דרך המחבר את הרעש שהמחשב מוציא מהכונן הקשיח..יש למישהו פתרון?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אחי גם לי זה היה קורה וכל פעם שהייתי מפרמט תמחשב הייתי צריך לעשות את זה שוב,תיראה כנס ל בקרת עוצמה בעזרים בפקדים תחפש משהוא שקוראים לו PC BEEP תסמן ב V ואז זה יגיע לפקדים למטה תסמן ב V על השתק ב PC BEEP וזהוא גם לי זה היה ככה ובפוקס עברתי אחד אחד עד שמצאתי אותונ'ב מישהוא יודע באמת מה זה ה PC BEEP הזה?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים תוך כדי שיש רעש נסה לשחק עם הקונקטור שמחובר למחשב - תזיז אותו בעדינות לכיוונים שונים ותשמע אם יש שינוי
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים אתה מחבר את הרמקולים או האוזניות לתקע בפאנל הקדמי ? תנסה אם אוזניות תקינות (שלא עושות רעש אם דברים אחרים) את החיבור בפאנל האחורי של המחשבמחובר משהוא ל USB בפאנל הקדמי של המחשב ? תנתק ותעביר ל USB האחורימחובר חיבור קול למודם / כרטיס TV IN של המחשב ? תנתקתיכנס למיקסר במערכת ההפעלה (בדרך כלל ציור של רמקול בפינה של המסך) ותוריד ל 0 את הווליום של line in / aux / mic / cd / modem / tv / master / master mono. אחד מהם מוריד את הרעש בהתאמה ?
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מחבר כאשר אני משחק במיקסר זה לא משפיע על כלוםאני לא יודע אם זה קשור אבל לפעמים המחשב עושה רעש כמו של טלוויזיה ישנה כאשר פותחים אותהכדאי לי לנסות אולי כרטיס קול חיצוני...
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים ניחוש פרוע עקב הערה שלך על הצליל של הטלוויזיה.. אולי הרעש נובע מהארקה לא טובה של הספק כוח. חשמל אשר גורם להפרעות בסאונד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.