פורסם 2010 במרץ 1015 שנים יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי.2.Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים.היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי.הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט.לא פירמטתי.אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל שגיאות ושאני צריך להחליפו.בנוסף עלה לי תהליך הגיבוי שביקש ממני לגבות את המחשב לפני זה.צויין גם שלא כדאי לי להשיך לעבוד עם ה-HD הזה.איך אני מטפל בשגיאות?ואם אני מגבה לתוך ה-HD החיצוני שלי בנוסף לניתוקו של הפגום.אז האם יהיה לי אפשרות לשחזר אותו על ה-500GB שלי?
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים אתה צריך לעלות מ- CD דוגמת ACRONIS.יש לך שתי אופציות:1. שכפול דיסק אל דיסק ריק.2. שמירת דיסק מקור כ- IMAGE לדיסק אחר פנימי או חיצוני. אנ אישיתי מעדיף פנימי. היות דיסק המקור עלול לכלול סקטורים פגומים צריך לבחור אופציה להתעלם מהם.אם הדיסק באחראיות אל תתעסק איתו אחרי הגיבוי (בתקווה שיצליח), אם לא, אפשר לנסות "לרפא"אותו, תלוי בבעיה.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים יכול להיות שזה רק כבל נתונים פגוםאבל כל עוד יש לך גישה לדיסק אז גבה את הנתונים החשובים שמאוחסנים עליו
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר אתה צריך לעלות מ- CD דוגמת ACRONIS. יש לך שתי אופציות: 1. שכפול דיסק אל דיסק ריק. 2. שמירת דיסק מקור כ- IMAGE לדיסק אחר פנימי או חיצוני. אנ אישיתי מעדיף פנימי. היות דיסק המקור עלול לכלול סקטורים פגומים צריך לבחור אופציה להתעלם מהם. אם הדיסק באחראיות אל תתעסק איתו אחרי הגיבוי (בתקווה שיצליח), אם לא, אפשר לנסות "לרפא"אותו, תלוי בבעיה. איפה אני בוחר באופציות הללו? יכול להיות שזה רק כבל נתונים פגום אבל כל עוד יש לך גישה לדיסק אז גבה את הנתונים החשובים שמאוחסנים עליו אז כדאי לנסות להחליף כבל SATA? אתמול קיבלתי מסך כחול ואז כשהמחשב עלה(בסופר איטיות) אז שוב היה לי DISK BOOT FAILURE ומופיע דבר כזה: גיביתי לתוך ה-HD החיצוני שלי'אם אני אנתק את הפגום. אז האם יהיה לי אפשרות לשחזר אותו על ה-500GB שלי?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אני מבין שעשית גיבוי עם תוכנה מובנית של ויסטה/7.אין לי ניסיון איתה, לא יודיע איך השחזור עובד. אם זה כמו בתכנות אחרות, אז תדעג לגבות גם את החומר שעל הדיסק של 500GB, כי השחזור ידרוס אותו.לגבות, הפעם הכוונה פשוט להעתיק, כי אין שם OS ותוכנות מותקנות (או שיש?).
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר כן,גיביתי גם את התוכן של ה-500 ולא מותקן בה OSכשאני אסיר את הדיסק הפגום(אנתק אותו מהחשמל)איך מתקיים כל תהליך השיחזור?,כי לא יהיה לי OS שעליו יקרה כל זה.עריכה:קיבלתי עוד BSOD וכשהמחשב עלה הוא הציג את ההודעה של ה-DISK BOOT FAILUREאז החלפתי כבל SATA ,הדלקתי את המחשב ועדיין אני מקבל את ההודעה הזו:http://img717.imageshack.us/img717/5048/fhd.jpgאז ככל הנראה זה לא הכבל.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים אני חושב שאתה צריך ליצור ולצרוב RESCUE CD מתוך ויסטה/7, ואחרי זה לעלות ממנו לבצע שחזור.מומלץ ליצור RESCUE CD אחרי ההתקנה של OS, ולא כשיש בעיה והמערכת כושלת.עדיף שתשאל בפורום WINDOWS.נ.באם אתה עדיין בתוך OS, תוכל אולי לקחת נתוני ה- SMART של הדיסק?(לשונית HEALTH של HD TUNE, או EVEREST או SMARTFAN...)נוסף 13/03/2010אם אתה עדיין צריך, מצאתי מדריך באנגליתhttp://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=439&Itemid=38&limit=1&limitstart=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.