עבור לתוכן

עזרה | שדרוג מעבד AMD מ Athlon 64 X2 3600+ ל...

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד.

זהו המפרט:

‏GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430

Athlon 64 X2 3600+

KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1

HD4770 SAPHIRRE

500W GENERIC

רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד?

חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים?

תודה, דניאל.

פורסם

אם אתה שואל האם המעבד שהצעת מתאים, אז כן. הוא מתאים וזה (כמו גם עוד כמה מעבדים חדשים אחרים) יכול להיות שדרוג מצויין.

לגבי מהי החוליה החלשה, זה כבר קשה לענות כי רק אתה יכול לדעת. אתה מול המחשב.

אם למשל, השימושים שלך הם שימושי משרד, אינטרנט, ומולטימדיה אז אין חולייה חלשה כי המחשב שיש לך חזק מספיק. אם השימושים שלך אחרים, ציין מה הם ואיפה אתה מרגיש שהמערכת חלשה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון המחשב סבבה לגמרי חוץ מזה שבמשחקים האחרונים החדשים (MW2, BAD COPANY 2)התחיל קצת להראות חולשה, וחשבתי שהבעיה היא המעבד כי הכרטיס מסך אמור להיות דיי חזק והרזולוציה היא רק 1360X768 HD READY. השאלה אם זה נכון?!

השדרוג אמור להיות שדרוג בתחום הגיימינג השאר בסדר גמור.. השאלה אם הספק לא מהווה בעיה(?) כי הוא ג'נרי והאם הלוח אם מתאים והזכרון מספיק?

הבעיה שהתקציב שלי נמוך אחרת הייתי מחליף מחשב ומשאיר כניראה את הכרטיס מסך.

תודה על העזרה!!!

נ.ב הספק מחזיק את המערכת בלי שום בעיה עד כה.

פורסם

ראוי לציין שהלוח תומך במעבד אבל:

(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.

כמצוין באתר של GIGABYTE.

בעיקרון המחשב סבבה לגמרי חוץ מזה שבמשחקים האחרונים החדשים (MW2, BAD COPANY 2)התחיל קצת להראות חולשה, וחשבתי שהבעיה היא המעבד כי הכרטיס מסך אמור להיות דיי חזק והרזולוציה היא רק 1360X768 HD READY. השאלה אם זה נכון?!

נשמע בהחלט הגיוני.

השדרוג אמור להיות שדרוג בתחום הגיימינג השאר בסדר גמור.. השאלה אם הספק לא מהווה בעיה(?) כי הוא ג'נרי והאם הלוח אם מתאים והזכרון מספיק?

אמרת ג'נרי אמרת הכל, כעיקרון לא מדובר במערכת עם צריכת חשמל שמצדיקה מעבר לספק 350W איכותי (עקרונית גם 350W של FSP יחזק את המערכת ועלה כ140 ש"ח), אבל 500W ג'נרי עלול לפעמים להיות גם הרבה פחות מזה בפועל.

הבעיה שהתקציב שלי נמוך אחרת הייתי מחליף מחשב ומשאיר כניראה את הכרטיס מסך.

תודה על העזרה!!!

נ.ב הספק מחזיק את המערכת בלי שום בעיה עד כה.

סבבה, אבל צריכת החשמל של ה630X4 גבוהה מזו של 3600X2

פורסם
  • מחבר

אני דיי בטוח שהספק ג'נרי אלא אם כן אתה מכיר את החברה GYRO?!

בכל מקרה, רשום על המדבקה שלו 12V+ ומתחת לזה 16A ואז רשום קצת ימינה משם 12V- ומתחת 0.8A... אומר לך משהו אולי?

לגבי החלפה של הספק לזה שהצעת ב140 ש"ח אני לא רואה בזה משהו הגיוני כי זה שדרוג בסיסי מידי שלא יאפשר מרווח שידרוג עתידי, הרעיון שאם זה הרבה מעבר ללהחליף מעבד אז אני עדיף לחכות ולהחליף מחשב לגמרי.

וסתם בשביל לדעת כמה צורך המעבד שלי? ראיתי שה630 צורך 95W.

תודה על העזרה [=

פורסם
  • מחבר

הקפצה - עזרה בבקשה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים