פורסם 2010 במרץ 915 שנים הייבזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך.רוני
פורסם 2010 במרץ 915 שנים קיים רק בIDE, שם יכולת לחבר שני כוננים לחיבור יחיד בלוח. בSATA חיבור אחד=כונן אחד ולכן אין את ההגדרות האלה.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר אוקי תודה.אבל ראיתי באתר של החברה שיש אפשרות לגמפר , כך שיהיה SSC ENABLED, למה הכוונה?רוני
פורסם 2010 במרץ 915 שנים Spread Spectrum Clocking = SSCאתה קנית דיסק להשתמש בו או לעשות ניסויים? מי ש- SSC חשוב לו, יודע מזה.זה לא רלוונטי למשתמש ביתי, והיצרן לא יפתח קו ייצור נפרד לאחוז קטן של צרכנים שצריכים את SSC, אבל יש להם אפשרות לג'מפר.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים כבדרך אגב, למה יש בSATA את הג'מפר שמגביל מהירות קריאה/כתיבה ? אם אני אל טועה, במקום 3 ג'יגה ל1.5 ?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים הוא לא מגביל את המהירות אלא מעביר ממצב SATA 3G לSATA 1.5G. הוא מיועד ללוחות אם ישנים בעלי בקר SATA 1.5G עם בעיות תאימות.
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר היייש לי גם דיסק של 160 GB עם גמפר מחובר בצד ימין, זאת אומרת שהוא מכוון להעברה של רק 1.5 G?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים היייש לי גם דיסק של 160 GB עם גמפר מחובר בצד ימין, זאת אומרת שהוא מכוון להעברה של רק 1.5 G?תלוי ביצרן ובדגם, אמור להיות כיתוב על המדבקה לגבי ג'מפרים.אם זה WD1600JS שלך, אז הוא לא מג'ומפר ל- 1.5G
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים תוציא את הג'אמפרעריכה:סליחה טעות, בדיסק הזה נראה לי ברגיל הג'אמפר אמור להיות בחלק הכי ימני.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר הייכבר הוצאתי את הגמפר, מעניין שכך עבדתי עם גמפר מוכנס בצד ימין עם לוח אם G31 כבר הרבה זמן, פשוט הוספתי עוד HD 250 על הלוח עם הHD 160 המדובר, כך יש לי 2 HD- מחוברים על לוח האם.רוני
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מחבר היישמתי לב שאם יש גמפר מחובר לדיסק, אז מתי שאני מעביר קובץ גדול מדיסק לדיסק קצב העברה הוא בסביבות 43 MB לשנייה.בלי גמפר מחובר לדיסק , קצב העברה כ50 MB לשנייה , זאת אומרת שהגמפר מגביל במהירות.רוני
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים יש לי 2 דיסקים SATA WD AAKS וראיתי עשרות כאלה בכל מיני נפחים. אף אחד מהם לא היה מג'ומפר (לא כמו SEAGATE/MAXTOR/SAMSUNG).לא יודע איזה דגם יש לך ומי שם לך ג'מפר על SSD ENABLED. בטח היגיע למכירה משלוח שיועד ללקוח שהזמין עם SSD ENABLED (או עודפים של הזמנה כזאת).Jumper settingsג'מפר של 1.5G לא מגביל שום דבר, גם הדיסקים של היום לא מגיעים לקצב ההעברה הזה (רק SSD עוברים אותו), זה רק לצורך תאימות לבקרי דיסקים ישנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.