עבור לתוכן

התנתקות מאינטרנט adsl

Featured Replies

פורסם

אוקי נתחיל מהתחלה.

התחברתי לאינטרנט המהיר של נטוויז'ן לפני כחודש ושבוע למסלול adsl של 750 הורדה ו96 עלאה.

הזמנתי מודם usb כי לא ייחסתי חשיבות רבה לסוג המודם אכן הוא הגיע אליי אחרי

כמה ימים. התקנה עברה בשלום והנה אני גולש באינטרנט להנאתי. ואז התחילו הבעיות.

לאחר כמה שעות של עבודה רציפה באינטרנט- הורדה עם תוכנות השיתוף, החיבור

החל להתנתק. חשבתי זה תופעה חד פעמית וזה יעבור אבל זה המשיך- מדי כמה זמן זה פשוט

התנתק והיה צריך להתחיל מחדש את המחשב. התקשרתי למחלקת תמיכה של נטוויז'ן והם אמרו

שזה בגלל האופ שבו בנויה win98 שבה אני משתמש ואין מה לעשות. עכשיו כמה שאלות:

1. עד כמה החלפת מודם תעזור לפתור את הבעיה, אם בכלל.

2. האם מעבר לאקס פי ינזער או יקטין את ההתנתקות

3. האם יש דרך להתחבר שוב מבלי להפעיל אתה מחשב. כמו שהבנתי הפורט נשאר תפוס ולכן אי

אשפר להתחבר והאם אפשר איךשהו לשחחר את הפורט הזה.

מה אתם ממליצים?

****הערה***לכל אלה שיגידו לבצע חיפשו אין צורך- אני כבר ביצעתי וזה לא העלה את התשובות

לשאלות שלי אם כי אנשים עם בעיות דומות, שחלקם אפילו לא נענו לשאלה.

תודה בכל מקרה.

פורסם

1)אני חושב ש

restart

יעשה תעבודה

2)להחליף מודם לא יעזור למרות שמודם ה

USB

הוא לא מי יודע מה

3)ומעבר ל

xp/2k

יעשה תעבודה, אני ממליץ על 2000 הוא יותר קל

*לי הייתה אותה בעיה אז החלפתי ל2000 ומאז אין ניתוקים

פורסם

תבטל במאפייני המודם את האפשרות של המחשב ל"חסוך" בחשמל למודם .

פורסם
  • מחבר

תבטל במאפייני המודם את האפשרות של המחשב ל"חסוך" בחשמל למודם .

done already

bun not sure if it's going to solve the problem

I'll stay it working tonight and see what happens

פורסם

יש לכם פילטרים על כל השקעים של הטלפון בבית ?

פורסם
  • מחבר

יש לכם פילטרים על כל השקעים של הטלפון בבית ?

yeah

פורסם

בעיקרון, כל הטכנולוגיה הנוכחית נבנת עבור מערכות הפעלה מתקדמות כמו Windows2000 ו- windowsXP. השימוש ב-Windows98 לא אמור להוות בעיה עד שמגיעים להתקני USB. לוחות אם למשל, מספקים Patchs עבור אותם לוחות שעושים בעיות עם מערכת הפעלה של Windows98. בכלל כל הזמן שמדברים על USB יש בעיות ולכן מערכות הפעלה של WindowsXP/2000 אמורות לטפל בבעיות אילו ביתר קלות.

השימוש העדיף והאמין ביותר לאינטרנט מהיר הוא בעזרת מערכת הפעלה נורמלית (אני מעדיף 2000) וכמובן כרטיס רשת.

פורסם

אוקיי, אז ככה...

גם אני בעבר סבלתי מהתנתקויות חוזרות ונשנות עם אינטרנט בטכנולוגיית ADSL. ידוע שהתשתית של ADSL יציבה פחות, אבל יכולות להיות הרבה סיבות להתנתקויות, וזה בכלל לא פשוט לפתור אותן (לפחות בלי להוציא כסף על מודם רשת... ::) ).

בקשר לשאלותיך:

1. רוב הסיכויים שכן. לי זה פתר את הבעיה באופן כמעט מוחלט.

2. לא.

3. אין לי מושג.

עכשיו הרשה לי לשאול אותך...

האם אתה מחובר ל-Yes או למת"ב/תבל/ערוצי זהב ?

האם אתה בטוח במאה אחוז שכל טלפון בבית מחובר עם פילטר? והאם אתה בטוח שהפילטר תקין?

האם מחובר לכם פקס?

זה בקשר לקו טלפון, אבל זה יכול לנבוע גם מחוסר משאבים במחשב. כלומר, מודמים שמתחברים ישירות ללוח אם (PCI, USB) עלולים לאבד את הסינכרון שלהם באופן אוטומטי כאשר אין מספיק משאבים (ראם פנוי). אז יש לי שאלה... האם זה קורה לך סתם בגלישה באינטרנט, או שאתה מפעיל יישומים שונים ביחד? או שזה באמצע משחקי רשת?

וכשאני מביט במפרט שלך, זאת בהחלט יכולה להיות הבעיה פה...

כמובן שזה יכול להיות גם מודם לא תקין, אבל זה קורה לעיתים רחוקות...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

ל Shark:

האינטרנט מתמתק לאחר זמן ממושך שאני לא נמצא לי ד המחשב, בזמן שהוא מוריד מהרשת)תוכנות שיתוף(

.עכשיו המודם לא נראה לי שהוא מקולקל וזאת בגלל שחוץ מהניתוקים שכפי שהבנתי נובעים יותר ממערכת הפעלה

, לא עושה בעיות כלשהם ולכן אני מניח שהוא בסדר. בכל אופ אני עכשיו לא יודע אם כדאי לעבור ל2000/xp בגלל

שאין לי כל כך הרבה זכרון וגם win98 לא ממש מציקה לי חוץ מהבעיה הזאת. עם מודם רשת אני לא יודע כי לא

נראה לי שיחליפו לי את המודם אבל אפשר לנסות.

פורסם

לגבי המעבר למערכת הפעלה מבוססת WinNT, אם זאת הסיבה היחידה שאתה רוצה לעבור, אל תעבור. סיכוי קלוש שזה מה שיפתור לך את הבעיה.

בדקת את עניין הקו?

האם מחוברים אצלך ממירים של Yes?

פורסם

האם אתה בטוח במאה אחוז שכל טלפון בבית מחובר עם פילטר? והאם אתה בטוח שהפילטר תקין?

האם מחובר לכם פקס?

פורסם
  • מחבר

לגבי המעבר למערכת הפעלה מבוססת WinNT, אם זאת הסיבה היחידה שאתה רוצה לעבור, אל תעבור. סיכוי קלוש שזה מה שיפתור לך את הבעיה.

בדקת את עניין הקו?

האם מחוברים אצלך ממירים של Yes?

לדעתי אין בעיה עם הקו, וגם אין לי שום yes אני עם תבל דיגיטל ואני לא מבין איך זה קשור לadsl?

פורסם
  • מחבר

אין פקס, הפילטר תקין אני בטוח בזה.

פורסם

יש קשר למימירים של Yes.

הם מתחברים לקו טלפון, ולעיתים תכופות הם גורמים לבעיות בקו.

בכל אופן, אם אין לך Yes, אז זה לא רלוונטי...

מצטער, אני לא כ"כ יודע מה להגיד לך, לדעתי מאוד סביר להניח שמודם רשת יפתור את הבעיה.

ואם הם לא יסכימו לתת לך מודם רשת חלופי, תתקין Win2K ואם זה לא יעזור (סביר להניח שלא), אז תתקשר אליהם שוב ותגיד להם שגם עם הווינדואוז הזה זה לא מסתדר (אל תתקין WinXP, לא מומלץ עם מחשב כמו שלך).

פורסם

ה-98 שלך זה רגיל או 98 Second Edition?

כי במהדורה השנייה פתרו הרבה מכאובים שהיו ל98 בכל הנוגע לUSB, אבל מצד שני 98 באופן כללי הייתה המערכת הראשונה של MS שתמכה בUSB - עם מכאובים קשים ביותר - מההתקנה הראשונה(גם המהדורה הראשונה, להוציא 95 OSR 2.1)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים