פורסם 2010 במרץ 815 שנים לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמתחשק או להשאר איתה מעל פני המים או לתת פקודה לצלול לגובה פריסקופ ואפשר גם לצלול עמוק יותר מתחת לגובה פריסקופ שזה עוד לא עשיתי אפשרי גם לשחק במבט חיצוני על עצמך אתה יכול לשלוט במצלמה ולהסתובב על המפה סביב הצוללת שלך ולשחק ולשלוט בה במבט חיצוני אני אהבתי לעלות גבוה לשמיים ולהסתכל על הצוללת והשטח במבט הציפור ולראות אותה נעה במסלול שהגדרתי אפשרי עם המצלמה החופשית גם לרדת מתחת לפני המים ולהתסכל כמה הצוללת שלך קרובה לקרקעית במהלך שהצוללת שלך עושה את המסלול שלה הצוות שלך מתריע לפנייך כל מה שקורה אם רואים ספינה באופק מתקרבת או אם נכנסים למים רדודים הצוות שלך מדווח לך אם אתה מכוון את עצמך ב WAYPOINTS במפה לאיזו נקודה ויש אי קטן בדרך שלא ראית והחץ שלך עובר מעליו הצוללת שלך תתנגש באי ככה שצריך לעשות מסלול מורכב ומתפתל לפעמים שלא תתנגש באדמה המשחקיות בתוך הצוללת עוד לא חקרתי אבל אפשרי ללכת לכל החלקים של הצוללת מצד לצד ולדבר עם כל הצוות ולשלוט במכשירים שאתה רואה וגם לעשות UPGRADE לחלקים של הצוללת שאתה עוגן בנמל שלך וגם לעשות UPGRADE לאנשים מהצוות שלך עם נקודות שאתה מקבל ב PROMOTION עוד לא שיחקתי מספיק אני אצטרך להמשיך ולהוסיף אחרי שנצבור עוד כמה שעות משחק אבל בכללי חופש פעולה מוחלט בכל הנוגע לצוללת שלך ומה אתה רוצה לעשות איתה כמובן יש גם משימות מוגדרות אם מדברים עם המפקדים שלך ומקבלים מהם את המשימה החופש לשוט בגובה פני הים לרדת מתחת לגלים לגובה פריסקופ או לחילופין לצלול לעומק זה אחלה דבר עוד לא היה לי קרב צוללת נגד צוללת במעמקים אני מחכה לזה עוד כמה תמונות מעניינות עם הסברים על מערכות בצוללת וכמה מסכים עם פרטים על הצוות שלך ואפשרויות שדרוגים מוסיף וידאו שצילמתי ביצוע של צלילה מהירה CRASH DIVE לעומק 70 מטר ואז עליה בחזרה לפני הים הכל בלב ים לבד באמצע הלילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.