פורסם 2010 במרץ 715 שנים http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,636,209,46607,.aspxהמדינה מנסה לשקם את התרבות של הערבים ומסייעת להם בכספים והם מראים לה את האצבע האצעית.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אני לא יודע מתי בפעם האחרונה היית בג'לגוליה וביפו ובעוד הרבה ישובים ערביים במדינה שלנו.אני לא יודע לגביך, אבל אם ככה היו מתייחסים אלי, גם אני הייתי מדבר ככה.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים היחס שלהם לא רלוונטי, החליט מי שהחליט לתת להם אזרחות ואז להפוך אותם לאזרחים סוג ב'.אז מה אתם רוצים, שיעמדו וישירו התקווה?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים העניין אם הוא יהודי או ערבי זה לא רלוונטיקם, אזרח מדינת ישראל ואמר שאותו זה לא מיצגגם אם אני הייתי יכול זה בדיוק מה שהייתי אומר (ואני יהודי שגר בתלאביב)ממשלת כישלון שהדבר היחידי שהיא טובה בו זה לדפוק את האזרחחבל שאנשים מאמינים לתעמולת המדינה נגדו
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מה הקשר לממשלה?מדובר על היחס הכושל והמשפיל שהמדינה מפגינה בעיקביות כלפי האזרחים הערביים שלה כבר 60 שנה.כמו שאמרתי, אם המדינה שלי היתה מתייחסת אלי בצורה הזאת, גם אני הייתי מדבר ככה.אף אחד לא מאשים את ה"יהוד" בכל דבר, אבל לפחות תמורת המיסים שהם משלמים, אפשרי אולי שהביוב שלהם לא יזרום ברחובות?, ואולי אפשרי לסלול להם איזה כביש או שניים במקום דרכי העפר שהמדינה מואילה בטובה לתת להם?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אבל לפחות תמורת המיסים שהם משלמים...פיספסתי משהו? ממתי בישובים ערבים טורחים לגבות ארנונה?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מדינת ישראל הפכה אותם לאזרחים, מדינת ישראל חייבת להתייחס אליהם כאזרחים, בין אם הם משלמים מיסים או שלא.ומעבר לזה, אם אני הייתי חי בישובים האלה ומקבל את אותו יחס משפיל, גם אני לא הייתי משלם ארנונה, כפרנציפ.חובת ההוכחה היא על המדינה, קודם תסדרו את הביוב, הכבישים, מערכת החינוך ועוד כל אותם שירותים שאזרח צריך לקבל מהמדינה שלו, רק אח"כ תתחילו לגבות על זה תשלום.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים את הארנונה גובה הרשות המקומית, שמורכבת כולה מתושבי המקום, והיא זו שאחריאית על ניצול ראוי של הכספים שנגבו.אז קודם כל, סחתיין על ההחלפה הזריזה של הטענה הקודמתלפחות תמורת המיסים שהם משלמים, אפשרי אולי שהביוב שלהם לא יזרום ברחובות?, ואולי אפשרי לסלול להם איזה כביש או שניים במקום דרכי העפר שהמדינה מואילה בטובה לתת להם?בטענה הנוכחיתמדינת ישראל הפכה אותם לאזרחים, מדינת ישראל חייבת להתייחס אליהם כאזרחים, בין אם הם משלמים מיסים או שלא.שנית, כמו שהרגע אמרתי - איפה בדיוק המדינה נמצאת הכל התהליך הזה? הכסף אמור להיות מנוהל ע"י הרשות המקומית...
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אחיו של במאי עג'מי בראיון לאל-ג'זירה: "המדינה מגרשת אותנו מיפו והורסת את הבתים שלנו" > http://e.walla.co.il/?w=//1650369
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מטומטם,יש לו הזדמנות לרפא קצת את המתיחות ובמקום זה הוא רק מנציח אותה,זה לא יקדם את המצב-זה התפקיד של האומנות לא?אז עכשיו לא יקדמו יותר סרטים של בני המעוטים
פורסם 2010 במרץ 815 שנים shuy, הטענות שלך מגוחכות, הזיגזג של פתאטי, והניתוק המוחלט שלך מהמציאות ממש עצוב.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים shuy, חסר לך הרבה ידע בהסטוריה כדי שתוכל להגיב על הנושא הזה, אנא צא, הפוליטיקה של המדינה הזאת זה לא מרתה סטיוארט שאתה רואה בערוץ יס 4 שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.