עבור לתוכן

[שאלה & בקשה] אחסון חיצוני לצרכי גיבוי ואחסון מדיה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה.

בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו'

הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K..

מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר.

רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות.

אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה אומר להתפשר על מחיר גבוה יותר.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K..

מה פתאום. עולה כמעט כמו התקן פנימי בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום. עולה כמעט כמו התקן פנימי בלבד.

אשמח אם תוכל לתת הצעה מיטבית להתקן חיצוני :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

יש סיכוי שתוכל לפרט על ההבדל בין התקני אחסון חיצוניים זולים לבין יקרים יותר, מלבד ההבדל הברור מאליו בגודל :)

פורסם

ההבדלים הם במותג בעיקר (איזה קשיח יש בפנים) וצורות החיבור השונות (USB ESATA FIRE)

פורסם
  • מחבר

ההבדלים הם במותג בעיקר (איזה קשיח יש בפנים) וצורות החיבור השונות (USB ESATA FIRE)

לפי מה שאני רואה יש לדוג' דיסק של WD שעולה בסביבות ה1K ולעומתו דיסק בעל אותו הנפח שעולה 460 ש"ח אם אני לא טועה.. שניהם USB2, שניהם אותו המותג.. ההבדל רק בגודל ?

פורסם

תביא קישור ונאמר לך.

פורסם

האחד בגדול 2.5 (קטן) שמתחבר בUSB וללא ספק חיצוני = 1000

השני 3.5 (גדול) שמתחבר לUSB וצריך ספק חיצוני = 460

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה רבה על העזרה בשעות המאוחרות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים