פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אני פעם דיברתי עם המוכר שלי כי רציתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס.מ והוא היה חדש והיה לי אחריות עליו , הוא בעצמו עשה לי את האוברקלוקינג על המעבד ואמר לי שאם משהו , הוא אחראי , והוא יחליף לי אותו , אבל בקשר לכרטיס , הוא אמר לי - אל תעשה , הם לא יחליפו אותו אם ייקרה לו משהו , אז אני אמרתי לו , איך הם יידעו , הוא ענה לי שיש להם שיטות , ובקלות הם בודקים את זה , בנוסף לכך שהם רואים עם מכשירים את המשחה הטרמית , בקיצור , לדעתי לא יחליפו אותו ,אלא אם כן פ*דה פועלת בשיטה שונה , שסביר להניח שלא.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים בנוסף לכך שהם רואים עם מכשירים את המשחה הטרמית , בקיצור , לדעתי לא יחליפו אותו ,אלא אם כן פ*דה פועלת בשיטה שונה , שסביר להניח שלא.רואים עם מכשירים את המשחה הטרמית? MRI? רנטגן? מיקרוסקופ אלקטרונים? זכוכית מגדלת? על מה אתה מדבר?ושוב, משחה טרמית או פד טרמי לא יחזיקו מעמד כל החיים. היעילות פוחתת עם הזמן ולא אמורה להיות שום בעיה מבחינת האחריות עם החלפתם.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אני לא יודע , אני לא הייתי במעבדות שלהם , אבל כן , אם המוכר שלי אמר, והוא רק לטובתי , יש להם שיטות ומכשירים והמצאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.