פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים היום קניתי את הZalman ZM80A-HP הורדתי את המאורר והסינק מה readon9700 והתחלטי להרכיב את הזלמן יש הוראות מפורטות וזה די קל להתקנה לא נתקלתי בשום בעיה בזמן ההרכבה טוב סימתי החזרתי את הכרטיס ל slot הרצתי windows xp אחרי דקה וחצי 2 הסינקים החדשים שהתקנתי בוערים מחוםהרצתי aquamark ופתאום ראיתי פסים שחורים על המסך אחרי זה ריבועים ןפסים וזה נהיה יותר גרועה מרגע לרגע עוברת 10 שניות ואני שומע ssssssssssss מהכרטיס מסך ולא ראו כלום במחשב כיביתי את המחשב לשעה החזרתי את המאורר והסינק המקורי של ati וניסיתי עוד פעם היתה תמונה אבל עדיין היו פסים שחורים וריבועים אחרי restart אחד הכרטיס מסך כבר לא הגיב והמסך נכנס למצב של standby ןאני בעצם לא יכול לראות תמונה אז אני משתמש בvoodoo הישן שלי עכשואנשים אני אובד עצות תעזרו לי אןלי לא עשיתי משהו טוב מה בענין האחריות לא צריכה להיות בעיה נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים יכול להיות תהיה בעיה בקשר לאחריות...מאיפה קניתה?ודרך אגב מעניין מאוד שזה היתחמם כל כך מהר...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים לבדוק : טוב בעצם הוא שרוף אז אני לא יודע. בכל מקרה תיצור איתם קשר ונראה לי שיסדרו את זה(רק אל תזכיר את הOC...)
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים עדיף לא לומר את שם החנות כי יש עובדים מרוב החנויות שגולשים באתר אז הם יכולים לדעת שזה אתה
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים יכול להיות שלא שמתה טוב את הקירור כי אתה יודע יש כזה הגנה לליבה ובין זה לזה כנראה לא שמתה משהו ....
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים נראה לי שפיספסת את ההודעה שכתבתי (האחרונה בעמוד הראשון) באמת כדאי שתקשיב לעצה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.