פורסם 2010 במרץ 715 שנים שלום לכולם.בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה.פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב.כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים.ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים.המפרט:MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 46003GB DDR2nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOLחיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי:1 long, 8 short Display/Retrace test failed8 short Display memory Read/Write test failureמישהו יודע מה עלי לעשות?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים לפי ההודעות כנראה שיש לך בעייה בכרטיס מסך/חיבור PCI. יש לך יציאות ווידאו מהלוח אם? אם כן נתק את הכרטיס מסך וחבר את היציאה למסך ישירות ללוח אם. אם לא תנסה למצוא כרטיס מסך אחר לבדיקה זריזה
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר טוב תודה על התגובות חברה..להוציא את הכרטיס מסך לא עזר.. גם ניקיתי אותו באופן יסודי מכל אבק שהיה עליו אך זה גם לא עזר.הלכתי לממש את האחריות שפגה בעוד כחודש (למזלי עדיין בתוקף) באייבורי.שם אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק ושהוא "עשה את שלו" או "גמר את הסוס" לא זוכר את המונחבכל מקרה קיבלתי במקום 7600GS את הכרטיס 8500GT עם 512MB זכרון תודה שוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.