עבור לתוכן

DDR2700 VS. DDR2100

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות.

האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700?

האם צריך לקנות אותם בזוגות?

פורסם

תקנה CRUCIAL 2100 וזהו

הם לא חייבים לעבוד בזוגות , הם ממש אותו זיכרון כמו הDDR הרגיל

פורסם

הם לא חייבים לעבור בזוגות. ולאף מעבד של AMD אין צורך בזיכרון PC2700. הוא גם יעבוד עם PC1600... הקטע שעם PC2100 למשל הוא יעבוד יותר מהר. כעקרון, אם אתה לא קונה לוח מבוסס KT333 אין שום סיבה בעולם לקנות זיכרון PC2700, זה פשוט לא ייתן שום שיפור (אלה אם תעשה OC לבאס של המעבד). אבל כעקרון גם הזכרונות PC2700 של היום לא ממצים את עצמם בגלל שמעבדי Athlon XP עובדים בבאס 266MHz, כמו זכרונות PC2100. יותר מזה לא יביא הרבה, זה כמו שלקחו פנטיום 3 (שהיה לו באס 133MHz) יחד עם זכרונות RDRAM (באס 800MHz) וזה לא נתן שום שיפור בביצועים (ואם כן, אולי בפריים אחד לשניה. ברוב המקרים בכלל לא). לכן, אם אתה קונה לוח KT266A (ואתה לא עושה OC), עדיף להשקיע בזיכרון PC2100 איכותי (כמו מושקין High. Pref. היקר, 750 ש"ח) מאשר להשקיע בזיכרון PC2700..... (סתם שתדע, למושקין יש גם זכרונות PC2700).

הצורך האמיתי בזכרונות שהם מעל PC2100 יבוא רק ע יציאתו של Hammer שיעבוד בבאס הרבה יותר גבוה, ואז באמת ייראו שיפור בביצועים.

פורסם
  • מחבר

הם לא חייבים לעבור בזוגות. ולאף מעבד של AMD אין צורך בזיכרון PC2700. הוא גם יעבוד עם PC1600... הקטע שעם PC2100 למשל הוא יעבוד יותר מהר. כעקרון, אם אתה לא קונה לוח מבוסס KT333 אין שום סיבה בעולם לקנות זיכרון PC2700, זה פשוט לא ייתן שום שיפור (אלה אם תעשה OC לבאס של המעבד). אבל כעקרון גם הזכרונות PC2700 של היום לא ממצים את עצמם בגלל שמעבדי Athlon XP עובדים בבאס 266MHz, כמו זכרונות PC2100. יותר מזה לא יביא הרבה, זה כמו שלקחו פנטיום 3 (שהיה לו באס 133MHz) יחד עם זכרונות RDRAM (באס 800MHz) וזה לא נתן שום שיפור בביצועים (ואם כן, אולי בפריים אחד לשניה. ברוב המקרים בכלל לא). לכן, אם אתה קונה לוח KT266A (ואתה לא עושה OC), עדיף להשקיע בזיכרון PC2100 איכותי (כמו מושקין High. Pref. היקר, 750 ש"ח) מאשר להשקיע בזיכרון PC2700..... (סתם שתדע, למושקין יש גם זכרונות PC2700).

הצורך האמיתי בזכרונות שהם מעל PC2100 יבוא רק ע יציאתו של Hammer שיעבוד בבאס הרבה יותר גבוה, ואז באמת ייראו שיפור בביצועים.

תודה רבה. :)

ההבדל במחיר בין ה-2700 ל-2100 הוא ס"ה 22$ לסטיק של 512MB השאלה אם ההבדל במחירי הבורדים שווה את ההשקעה הנוספת?(KT266 לעומת KT333).

פורסם

אוסיף ואומר ש90 אחוז מזיכרונות CRUCIAL מסוגלים לעבוד כזכרונות 2700 בזמני גישה אגרסיביים מאוד , לכן אין טעם לקנות זכרונות ב750 שקל , כשאתה יכול לקבל ביצועים יותר גבוהים מזיכרון שעולה בערך חצי .

פורסם

אם ההבדל הוא 22 זה שווה לקנות PC2700.

ושווה לקנות KT333 לעומת KT266A. יותר מהיר (כמובן, רק אם תקנה PC2700).... גם תומך בAGP X8, למקרה שתשדרג כרטיס מסך בעתיד....

פורסם

אוסיף ואומר ש90 אחוז מזיכרונות CRUCIAL מסוגלים לעבוד כזכרונות 2700 בזמני גישה אגרסיביים מאוד , לכן אין טעם לקנות זכרונות ב750 שקל , כשאתה יכול לקבל ביצועים יותר גבוהים מזיכרון שעולה בערך חצי .

מה הקשר? לא דיברתי על הזכרונות היקרים של מושקין בהקשר של OC. התכוונתי לזה שהם פשוט יותר מהירים (CAS 222)...

פורסם

יש לי עוד שאלה קטנה לגבי האמר

ראיתי בפי סי פרו שהמעבד יהיה למעבדים?

זה נכון?

פורסם

יש לי עוד שאלה קטנה לגבי האמר

ראיתי בפי סי פרו שהמעבד יהיה למעבדים?זה נכון?

:biglaugh::biglaugh:

אני מניח שהתכוונת לשרתים...........

יש גירסה לשרתים ויש גירסה ביתית

פורסם

אתה קונה עכשיו מחשב, לא?

קרושיל יספיק, גם לאובקלוק - וגם לעבודה ב"2700 PC"

באחריות. אגב, זה שבארץ אין זכרונות אחרים (כמו KINGMAX) לא אומר שאלה, לא משובחים.

פורסם
  • מחבר

תודה. :)

הזמנתי כבר GF4 4400 של VISION TEK את שאר המחשב אני אזמין כבר בארץ.

נראה לי כבר שאני אלך על זכרונות 2700 ולוח 333, בקשר למעבד לא החלטתי.

פורסם

דרך איזה אתר הזמנת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים