פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים ניסיתי את מה שיש בOUTLOOK ומה שיש במוזילה וזה לא עוזר!אני מחפש תוכנת ANTISPAM בשביל הEMAIL, ולא מצאתי אחת חינמיתמישהו מכיר תוכנה כזאת?
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים SpamCatcherהיא גם מתעדכנת מהאינטרנט ..גרסת נסיון ל 30 יום .אם אתה ממש רוצה תוכנה חינמית יש את InboxCop .
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים לא יתכן שMOZILLA לא עזר !!!אצלי זה עוצר את כל הSPAM.יכול להיות שלא כיוונת נכון : קודם כל, לתוכנה לוקח מספר ימים "ללמוד" מהוא SPAM.אתה מלמד אותה על ידי סימון כל הודעת SPAM כJUNK MAIL.באופציות תשים שאת כל הJUNK MAIL התוכנה תעביר אוטומטית לTRASH.תוך מספר ימים לא תראה יותר SPAM !!!
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר מוזילה פשוט מסמן לי הודעות כספאם ולמרות שאמרתי לו שיזרוק אותם לזבל הוא לא עושה את זה
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים תפעיל JUNK MAIL CONTROLS : לך לTOOLS, JUNK MAIL CONTROLS, ושם תסמן שיהיה ENABLE JUNK MAIL CONTROLS
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אתה רואה? אני משתמש בMOZILLA כבר בערך שנה או שנה וחצי, וזאת התוכנה שאני הכי מרוצה ממנה, גם מבחינת העלות שלה
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר במוזילה גם אני משתמש הרבה זמן רק לא בתוכנת דואר שלה (כרגע אני עם פיירבירד +ת'נדרבירד) איזה שמות
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר טובהתחלתי להשתמש בתוכנת דואר של מוזילה לפני יומיים, וכל הכבוד לשיטת הקוד הפתוח, זה חוסם כמעט הכל!להבדיל מIE שכל פעם שאתה עושה בלוק, זה חוסם משהו ספיציפי, פה אני מרגיש שהוא ממש לומד לזהות דואר זבל!המלך מת, יחי המלך החדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.