עבור לתוכן

המעבד phenom ii x4 910e טוב למחשב סלוני? מה דעתכם? ומדוע איני מוצא אותו למכירה?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון.

את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד.

דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד.

קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי.

מה דעתכם על כך?

דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן?

לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ?

גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יודע שישנם מערכות אינטל מצויינות למטרה זו, מה עוד שאני בעד תחרות, ומוכן להעמיד את עצמי לטובת המטרה לשמירת מקומה של AMD בשוק, ואולי כמתחרה חזקה יותר, מול אינטל, בעתיד.

פורסם

המעבדים האלו עוד לא הגיעו לארץ.

אתה יכול לקחת Athlon II X2 240e למערכת סלונית שכנראה גם יגיע בקרוב, המעבד זול קריר ויתן ביצועים טובים למחיר שלו.

אם אתה לא מתכוון לחכות; קנה אחד ממעבדי הAthlon II שנמצאים בחנויות.

פורסם

מעבדי e (חסכוניים בחשמל) בסדרות Phenom II ו-Athlon II נמצאים בשוק זמן רב. הם פשוט לא מגיעים לארץ - מסיבה זו או אחרת. לכן לא הייתי אומר שהם עוד לא הגיעו לארץ, כי זה לא נכון וגם יותר סביר שהם גם לא יגיעו. אז לא הייתי מחכה, לצערי הרב.

פורסם
  • מחבר

פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 16:00:40

מעניין.

ואני חשבתי שהם חדשים, כי גם ב- ebay לא מצאתי אותם למכירה

פורסם

גם אני חיפשתי, וסדרת מעבדי e בהחלט זמינה בחו"ל, אך לא בארץ לצערי

פורסם

כל הקטע זה צפייה והקלטה בHD ושות' ? ..

מה הקטע אפילו E2xxx יספיקו לך עם כ.מסך לא יותר טוב מ9600GT

ו4GB ראם , 400W ג'נרי אפילו יחזיק את זה , וחוץ מזה אתה לא צריך כלום ..

עם הארד דיסק של 500~1000 אולי יותר וכאלה ..

זהו סגרנו לך עם מארז עם הכל על סביבות ה2500 ש"ח :)

פורסם
  • מחבר

נו, תמיד יהיה אחד "נחמד" .......

אז ידידי, יש לי HD, זכרונות וכו....

לא שאלתי ובקשתי הצעה ו/או עלויות וכדומה, פשוט שאלתי היכן ניתן להשיג את המעבד הזה.

טוב, אני שמח שהיו כאלה שענו לענין, ותשובות מלומדות, ולא על מה שלא נשאלוץ

בכול מקרה, גם לך אודה.

פורסם

תראה את ההשואה הזאות:

http://www.legitreviews.com/article/1046/12/

לדעתי אין ממש מה לחכות למעבד הזה או לשלם את המחיר המופרז שהוא עולה שאפשר להשיג את athlonX4 630

פורסם

ואני חשבתי שהם חדשים, כי גם ב- ebay לא מצאתי אותם למכירה

נוספו לאחרונה דגמים חדשים, אבל גם לפני כן היו דגמי "e" שלא הגיעו לארץ- לכן אני אומר שסביר שגם החדשים לא יגיעו.

פורסם

אם אני זוכר נכון היו בSkypc ובIQPC את דגמי הe בעבר, אך הם הגיעו באיחור של מספר חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים