עבור לתוכן

ברצוני לקנות ברשת איבורי

Featured Replies

פורסם

מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות .

מה אתם אומרים על איבורי.

פורסם
  • מחבר

מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות .

מה אתם אומרים על איבורי.

אשמח לתגובה מנסיון,והמלצה כן ואיפה לקנות למשל מה עדיף לקנות בחנות פנדס היקרים או אותו מוצר באיבורי יותר זול ועים אותה אחריות?

פורסם

בשום פנים ואופן !לא!

יש לך את iqpc , skypc , pandas, RSM

לא לקחת בחשבון את ivory או ksp אלא אם כן אתה אוהב כאבי ראש ותסכול.

תשקיע במפרט 500 שקל יותר ותקבל מהרשתות שציינתי מחשב שיחזיק לך הכל ולזמן מכובד!

פורסם

איך משאלה פשוטה של כן או לא הגענו ל "אל תקנה בKSP" אני לא מבין.

כל דיון חייב להגיע לרמה הזאת? באמת?

בעע.

Yoda-Flame-war-begun.jpg

פורסם

IVORY מאוד השתפרו והם מקליטים את השיחות של הלקוחות עם נציגי השירות

אני לפני כמה ימים התקשרתי אליהם על מנת להזמין עכבר והם היו מאוד אדיבים אליי

הציון הכללי שלהם בזאפ מאוד גבוה

http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1546

אבל מפה ועד לקנות מחשב+מסך, אני לא כ"כ יודע להגיד לך.

כל חנות משדלת את הלקוח לקנות, השאלה היא מה קורה כשאתה צריך אותה אחרי הקנייה.

פורסם

בשום פנים ואופן !לא!

יש לך את iqpc , skypc , pandas, RSM

לא לקחת בחשבון את ivory או ksp אלא אם כן אתה אוהב כאבי ראש ותסכול.

תשקיע במפרט 500 שקל יותר ותקבל מהרשתות שציינתי מחשב שיחזיק לך הכל ולזמן מכובד!

אתה יורה שטויות בצרורות בן אדם

מה קשור יחזיק לך להרבה זמן??

אני קניתי מהם [KSP]בשנתיים האחרונות 5 מחשבים ובאף אחד מהם לא היתה בעיה

והמסך שלי קניתי לפני שנתיים וחצי מאייבורי, ולפני חודשיים הוא התקלקל לקחתי אותו לחברה אחרי שבוע וחצי חזר לי מתיקון לא גבו שקל ממני זה במסגרת האחרויות

אז נכון שהנציגים בייחוד באיבורי לא מהטובים אבל אין לי בעיה לגבי הציוד שלהם.

לגבי השאלה של פותח האשכול אין שום בעיה לקנות מהם יותר טוב ואנא אל תנסה להתווכח או לטעון אחרת כי כנראה אתה מושפע מדעת קהל ברשת וגם אם אני יקיש בגוגל

"פנדה מחשבים רמאים"

אתה תמצא 100 תוצאות על זה

פורסם

תשתמש בגוגל ובאפשרות החיפוש בפורום

דעתי האישית:

קניתי אצלם שתי מחשבים + מספר חלקים, ומימשתי אחריות על 2 דיסקים קשיחים

אני מרוצה מהשירות שלהם, ובהנחה שאתה בא עם הידע של מה שאתה הולך לקנות ולא מה שהמוכר רוצה שתקנה. אני אישית לקוח מרוצה.

פורסם

לי אין ניסיון אישי עם החנות .

אבל ידיד של אחותי קנה מהם מחשב פעם , אחרי כמה זמן נשרף לו הכרטיס מסך .

אחרי שלא ראיתי אותו כמה ימים פגשתי אותו ושאלתי מה נסגר עם הכרטיס ,

הוא אמר לי שלא היה להם כרטיס כמו שיש לו והחליפו לו לכרטיס אחר (שהיה יותר חזק מהכרטיס שנשרף) , החליפו לו אותו על המקום ולא עשו לו בעיות .

אבל כדי שתבוא עם מפרט מוכן כי המוכרים באייבורי לא מבינים כלום .

הם מציעים לך כרטיסי מסך חלשים ואומרים שאלו כרטיסים חזקים למשחקים .

ואני לא התכוונתי להתקרב בכלל לKSP אחרי שהמוכרים התיחחסו אליי בזלזול (זה היה בנתניה ) .

אבל קניתי מהם מחשב נייד לא ממזמן .

המוכר היה בסדר ולא ניסה לדחוף לי דברים .

למרות שהוא ניסה למכור לי מערכת הפעלה , אחרי שאמרתי שאני לא מעוניין בה הוא אמר לי לגשת למעבדה בשביל שיסבירו לי מה צריך לשנות בביוס בשביל להתקין אותה לבד .

לא ניגשתי ואז שברתי את הראש למה אני מקבל מסכים כחולים בזמן ההתקנה של הוינדוס (בסוף מחיפוש שעשיתי בפורום גיליתי מה היה צריך לשנות בביוס) .

סך הכול זה נראה לי תלוי על איזה נציג אתה תיפול .

ובזמן האחרון אני שומע דברים טובים על אייבורי וKSP .

עריכה : למה פתחת עוד נושא ?

פורסם

תשתמש בגוגל ובאפשרות החיפוש בפורום

דעתי האישית:

קניתי אצלם שתי מחשבים + מספר חלקים, ומימשתי אחריות על 2 דיסקים קשיחים

אני מרוצה מהשירות שלהם, ובהנחה שאתה בא עם הידע של מה שאתה הולך לקנות ולא מה שהמוכר רוצה שתקנה. אני אישית לקוח מרוצה.

אני מחזק...

על אף התלונות הרעות וגל ההתרחקות מצד KSP-IVORY אני דווקא מעדיף את אייבורי כי בתכלס כשקונים משם משהו ויש ידע שום דבר לא יכול לקרות.

(קניתי כמה דברים, בינהם לפטופ מוכן של MSI, הייתה תקלה פעם אחת, הבאתי אותו אליהם, עדכנו ביוס ושינו משהו במקום- סודר. שנה אחרי ההארדיסק שבק חיים, החליפו לי אותו ל-160 ג'יגה מ-80 ג'יגה בלי לדרוש כסף ותהליך התיקון ארך משהו כמו יומיים ובשבוע חג של חנוכה)

בהשוואה ל-KSP, שקניתי מהם כרטיס קול תקול, לצערי, ועד היום אני נלחם על להחליף אותו...

פורסם

גם אני מרוצה מהם, מימשתי אחריות 3 פעמים בלי בעיות

פורסם

אני מחזק...

על אף התלונות הרעות וגל ההתרחקות מצד KSP-IVORY אני דווקא מעדיף את אייבורי כי בתכלס כשקונים משם משהו ויש ידע שום דבר לא יכול לקרות.

זה לא "גל" ולא "טרנד" אלא התנהגות צרכנית בריאה לדעתי והגיע הזמן!

כפי שציינתי בלינק, אם יודעים ב-ד-י-ו-ק מה מתכוונים לקנות ולמה יש סיכוי לא רע לצאת עם חוויית קניה טובה מאיבורי (אבל אז הם גם כך לא ממש אטרקטיביים במחיר).

אבל בשבילי זו ב-ד-י-ו-ק הסיבה לא לקנות שם - אני באופן עקרוני לא אקנה בחנות שלמיטב ידיעתי נותנת שירות הוגן ומקצועי כמעט אך ורק למי שאין לה ברירה, כי הוא יודע מתי עובדים עליו ובדיוק איך. כל השאר שילכו לעזאזל.

אני למשל 99.9% לא "אדפק" מלקנות שם אבל את הכסף שלי אני מעדיף להוציא במקומות אחרים, בהם יש יחס הוגן ומקצועי גם ללקוחות תמימים שלא מבינים כלום... גם אם זה יעלה לי כמה שקלים יותר (מה שלא ממש סביר מניסיוני האישי).

זו בדיוק הסיבה שאין לי כל ניסיון אישי איתם וכפי שציינתי בלינק, אני ניזון בעיקר מהנסיון הנצבר פה בפורום וממפרטים של חברים רבים שקנו שם.

לשיקולך.

פורסם

אם קונים יותר מבורג, רצוי מאוד לוותר על אייבורי.

פורסם

^ לא רואה שום בעיה לקנות מהם ציוד היקפי המגיע באריזה סגורה. בחלק לא קטן מהמקרים, הם זולים מהמתחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים