עבור לתוכן

קונה מחשב ומתלבט בין 2 לוחות של גיגהבייט

Featured Replies

פורסם

להלן המפרט:

שם הפריט אחריות מק"ט כמות

AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1

Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1

Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1

OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1

Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1

HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1

סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00

שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח

790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte

להוסיף עוד 160 שח בערך. השאלה מה ההבדלים בין הלוחות?הבנתי שהלוח היקר תומך ב USB 3? האם יש לו סאטה 3?

ומה הכוונה קרוס פייר? כלומר לשים בו זמנית 2 כרטיסי מסך מאותו סוג?כלומר שבבעתיד אני אוכל לשים עוד 5850 אחד? אם זה המצב נראה לי משצלם להוסיף 160 שח,מה דעתכם???תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

*ללוח השני יש לו USB3.0 אבל אין לו SATA 6.0Gbps. לא שזה משנה כי כוננים כיום עובדים ברמת ביצועים של SATA 1.5Gbps (התקן הראשון). כך שהתקן השני שמשתמשים בו כיום (3.0Gbps) בכלל לא מנוצל, אז אתה יכול לשכוח משיהיו כוננים קשיחים שבכלל יהיו קרובים בביצועים לרוחב הפס של התקן השלישי (6.0Gbps).

*לגבי קרוספייר, כן, זה מה שזה אומר. אבל אל תהיה כ"כ בטוח שזה משתלם כי תחשוב שבעתיד במקום לקנות עוד כרטיס זהה יהיה עדיף למכור את הכרטיס הנוכחי ולקנות כרטיס חדש? (כלומר עם הכסף שקיבלת ממכירת הכרטיס + הכסף שאיתו היית קונה עוד כרטיס בשביל קרוספייר) אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, בעניין הזה כדאי שתשאל בפורום כרטיסי מסך. (כלומר- האם לדעתם יהיה טעם בעתיד בקרוספייר של שני HD5850)

לנושא העיקרי של בחירת הלוח- העניין החשוב הוא ההבדלים ביניהם והדרישות שלך.

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3272,3320,3295,3274

הנ"ל היא השוואה באתר של גיגהבייט בין הלוחות שהזכרת. שים לב שישנם עוד 2 לוחות שהוספתי להשוואה כי לדעתי הם יכולים להיות עדיפים (תמורה ומחיר). אתה רואה רק 3 לוחות - זה מציג רק 3 בכל עמוד אז תעבור לעמוד הבא בשביל לראות את הלוח הרביעי. אתה לא משתמש בכרטיס מסך מובנה אז זה לא שאתה צריך את שבב ה-785G. הלוח 770TA-UD3 מציע USB3.0 וגם SATA 6.0Gbps בנוסף למבחר גדול של פיצ'רים מעניינים (כמו Firewire ו-eSATA).

אתה גם יכול להכנס ספציפית לפירוט של כל לוח ולוח, לראות תמונות ולהתרשם בעצמך מההבדלים. פשוט לחץ על דגם הלוח המבוקש בטבלה.

פורסם
  • מחבר

,\ראשית המון תודה על התגובה

ה!!!! לא מצאתי את הלוח 770TA באף חנות ולא יודע את מחירו.

לגבי הלוח אם שאני צריך,המחשב בעיקר למשחקים..הבנתי שהלוח שבחרתי לא תומך ב 1666 זיכרון,האם 1333 מספיק בימינו?

ולגבי מה שאני רוצנה זה ככה

קרוס פייר

USB3

תמיכה ב 1666

ואת הרוחב פס השלישי 6 גיגה בייט של הכון קשיח.

השאלה אם יש לוח אם כזה עם כל הדרישות??בטווח מחיר של 650 שח כמו הלוח האחרון שבחרתי?ואם לא להישאר עם הלוח שבחרתי?החוסר תמיכה בהרד דיסק ברוחב פס ה 3 שציינת קצת מבאסת..והאם מה שלקחתי GA-790XT-USB3‎ האם הוא מספיק טוב..?

פורסם

מה הוא נותן לך שה-770TA-UD3 לא נותן לך ב-200 שקלים פחות?

פורסם
  • מחבר

אתה ממש צודק תודה!!! אז ללוח שהמלצת יש תמיכה מלאה בקרוס פייר PCI 16

וסאטה 3

ו DDR 3 1333?

נראה לי ההבדל בין הלוחות הוא עניין הסאונד ששם הוא דולבי תיאטר. שולי בעיניי

וואו ממש תודה!!!! אחלה לוח אני אבדוק עכשיו את מחירו!!!

באתר של אייבורי יש את הלוח הבא

GA-MA770T-UD3P

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3788&CatCode=544

במפרט הטכני שם לא רשום שהוא תומך קרוס פייר,ולא רשום שיש לו סאטה 3.

אולי כי הדגם זה MA.

?

אולי אני צריך את הדגם בלי ה MA?

כי באתר של גיגבייט רשום שהוא כן תומך קרוס פייר PCIE 16

כפול 2

ועם סאטה 3 ו USB3/מבולבל לגמריי אנא עזרתכם תודה.

בעצם רשום שהוא לא תומך בקרוס פיירhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3272

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לאשר סופית ועל סמך ידע האם הלוח שרשמתי אני במפרט או הלוח שהציעו לי תומכים ב PCI-E כפול 16 שני הסלוטים??בבקשה זה חשוב לי אני מבקש תשובה עניינית,זה מונע ממני לקנות את המחשב:(

פורסם

יש לשני הלוחות (770TA-UD3 ו-MA770T-UD3P) רק חריץ אחד של PCI-E 2.0 x16. אז איך בידיוק יהיה CF אם יש רק חריץ אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים